Live dari dalam bas

Gigih oh aku update dari dalam bas ni.
Dari lcct ke kl sentral.
Flight touched down pukul 10 malam tadi.
Percutian aku? Very the bombastic ok?
Tak sabar nak cerita ceriti dengan korang.

Pada yang mendoakan aku selamat pergi selamat balik, terima kasih ya..
Dan pada yang mendoakan flight aku terhempas lah, meletup di udara lah.. Takpe saya maafkan awak.

Betullah kata awak tu. Kun fayakun..
Tapi macam tak sesuai plak bila kun fayakun tu disusuli dengan ayat ‘pergilah mampos’
Tak synchronize orang putih kata.

Tapi takpe. Saya maafkan jugak.
Ah awak yang panggil saya bodoh tu pun saya maafkan jugak.

Pagi tadi aku buat tocang kepang kat pantai kuta.
Sekarang sedang berfikir, macam mana esok nak sorokkan tocang kepang ni kat office ek?

Ok lah, stop sekarang.
Pening kepala menaip dgn keadaan bas terhenjut henjut ni. Muntah plak kang.

Selamat malam darlingsss.. Muahss..

18 thoughts on “Live dari dalam bas

  1. jgn bukak tocang tu lagi, nnti nak tengok..
    xpe kak leh cover ngan scarf..hehe

  2. welcome back …nanges ler nanti u naip alkisah bali nk nyudahkan citer ceriti….tp ok pe..u dah massage2 satu badan kan..so body & minda mau cergas ma.. 😉

Comments are closed.