Lagi Tweet Dengan Artis

ini bila punya cerita ha?
2,3 minggu lepas ada kot.
belasah je lah. korang pun tak kisah kan.
suka je baca entry entry aku walaupun dah berbasi kan kan kan…

bermula bila si pa’E tweet aku seperti dibawah.

sepantas kilat aku tukar tv9.
ada riz ainuddin berlakon.
masa ni scene dia nak pi meminang pelakon si eira syazira.
bila eira syazira keluar je, terus si riz merenung dengan penuh ketajaman tanda kekaguman.
aku pun tweet la ke riz ainuddin seperti di bawah.

pastu dia reply u….

“alamak, Ampun 🙂” katanya….

apa lagi.. tergedik la aku kesukaan kannn..
gila kau tak suka..

ok habis kisah riz ainuddin.
aku tweet pulak pada zain.
aku bagi link url yang aku tulis pasal dia tu.
tak ingat? KLIK SINI.

pastu pastu pastu pastu.
tak sangka dia reply u.
meaning dia sudah baca la kan entry aku tu kan…

dah 7 tahun lepas kan.
mesti dia pun cam mengimbau kenangan ye dok..

malam tu jugak aku menciwi dengan pa’E.
tension je makcik tu layan tweet aku malam malam buto. he he..

sebelum tidur aku up la status kat facebook.
adalah gembira sebab zain ruffedge & riz ainuddin sudah 2,3 kali reply tweet aku.

sekarang cuma menunggu aaron aziz & beto kusyairy jer.
beto tu dah banyak kali tau aku tweet dia, tapi tak penah reply.
tak baik tau beto.. hati peminat u kena la jaga jugak.
takkan jaga hati wife u je. eh?

2 minit lepas aku up status, tetiba…

@#$%^&*()_)(*&^%$#@#$%^ punya encik z.
dipermain mainkan aku.  cissss….

12 thoughts on “Lagi Tweet Dengan Artis

  1. hehe pandai jugak en.z kenakan akak..
    no no aaron aziz i punye tau…haip

    • yer la yer la.. amik la aaron aziz tu..
      akak setia dgn riz & zain.
      beto? ermm… dia sombong ah..

  2. 😀 😀 ..nyudahnya pandai encik Z mengenakan balik kan…bermakna sungguh ayat2nya ittewwww.. 😉

  3. muahahahahha! i loikeee this one!
    seeeeee..tau akak suka nau dgn si Riz tu. sejak tau akak suka dia..org mcm baru perasan la dia tu pelakon. kalau tak, mcm skali lalu gitu je la..hahah!
    nasib baik sy dh tak aktif blogging. kalau tak, mau kasi up entri tweet from Sham Kamikaze, Erry Putra, Iqram Dinzly…tapi yg paling best tweet dr Aaron la..siap follow back lg.. (L)
    tapi kan..tapi kan…
    kalau tweet artis pmpuan mcm nan hadoo reply nyerrr..

    • napa tak aktif blogging dah? cer citer…

      akak ngan artis perempuan cam jarang tweet kot.
      heee…

  4. sy pun cam kureng tweet2 dgn dorng. time teringat je (cehhh teringat perginyeeee)
    tweet pun dgn akak..akak & akak je (H)
    tak bleh cerita terang2an di sini..aduhhh

Comments are closed.