Kisah Hari Jumaat (Tak Ingat Bila)

ni kisah hari jumaat bila usah kau tanya.
harus aku tak ingat dah. macam aku bagitau hari tu, banyak dah aku siapkan entries tapi aku pull back sebab aku memang takde mood.
sehari sebelum jumaat ni aku memang down gila gila punya.
cam helpless gila. nangis nangis sampai sakit dada.
yang tau tau lah. yang taktau takpe lah.
doakan yang terbaik je la untuk aku k..

pagi jumaat tu breakfast free sebab ada 2 orang staff sudah naik pangkat.
so dibelanja kami satu department.
ada nasi lemak, bihun goreng, sambal udang, ayam goreng, cara berlauk.
up dengan kopi o. kepuasan berganda ganda.

walaupun mengenyang, tapi tengah hari tetap keluar.
sudah janji dengan erin & kakzu mau pergi maju junction pekena pizza hut.
aku rasa kan, mana mana pizza hut sekarang memang melembab tak hengat punya la kan.
walaupun sediakan press bell for service tu, tatap jugak la ko kena buat lambaian ratu.

2 jam masa yang ada memang kitorang manfaatkan sepenuhnya.
macam-macam cerita dicover.
selalu pun borak via same time jer. mana lah puaskan.

erin, kakzu nanti ada masa kita lunch sama lagi ek..?
ada rezeki leh saya belanja korang pulak, insyaAllah… 🙂

8 thoughts on “Kisah Hari Jumaat (Tak Ingat Bila)

  1. sy sgt setuju pasal pizza hut tu!
    bebaru ni dah 2 kali terkena kat branch yg berbeza sampai dah fobia nak makan pizza hut lagi huhuhu

    • takut nanti lama2 org dh malas nk pi pizza hut sbb servis nya yang kedaung kan..

  2. setuju sgt..pizza hut skg serbis cam siput…ai penah aritu order set hari senin…dah la lama nunggu yg datangnya satu persatu…so takan nk biarkan mushroom soup sejuk kan….sampai dah baeh mushroom soup..garlic bread serta ayor dh tinggal separuh..pizza tk sampai2…buat lambaian ratu tuh rasanya dh ngalahkan gayer usop wilcha udahnyerr…tekan bell tuh rasanya nk jer ai campak ke luar..last2 tanya mano pizza tk smpi2..then check..bila pizza sampai..sekali ai cuit..dah sejuk..so sendiri faham lah kan pizza sejuk camner nk gigit..agak meliat…bermaki2 ai kat situ..bayor segala bagai..then ai pegi kt mamat amek order tuh ai sound…”lenkali klu dh amek order meja si polan2 ko harus bertanggungjwb hidangannya dh ada ke belum…jgn smpi pizza sejuk bila smpi meja”..mg emo sungguh aritu..dlm kete balik samb maki2 lagikk..sampai opis..lapar balik sbb byk membebel.. 😀

  3. eh baru perasan ada entry ni….
    yelah.. jgn gi pizza dah…
    lembabsssssss gilosss…
    sudahnya tak habis makan… selera ilang….

    • eh tiba tiba komen ni pun saya tak perasan gak.. huhu..

      tu la, lenkali kita dating pi makan tempat lain naaa…

Comments are closed.