Ke Kota Singapura

aku cuti hari ni.
mungkin dah selamat menjejakkan kaki di kota singapura sinun.
yer aku ke singapore hari kerja.
sebab tiket keretapi waktu weekend sudah yilek.
tapi sebab nak jugak ke tanjong pagar, tu yang gigih pergi hari kerja.

aku tak set autopublish hari ni.
so korang rindu rinduan je lah kat aku ek.
tapi janganlah pulak doakan keretapi aku terbalik or meletup.
tak baik tau doa doa orang camtu.
Allah tak suka. kun faya kun.. kan?

ok korang selamat bekerja… 🙂
LOVE LOVE LOVE (tiru fazura) 😉

24 thoughts on “Ke Kota Singapura

    • ala kan banyak lagi blog yg best best, yg meletup letup.. yang disukai ramai..
      blog akak ni kan tak happeninggggg

    • sbb poket dah koyak la yanggg…
      4 kali dah pi oversea niii… so cukup2 la untuk tahun ni…

Comments are closed.