Diva ke Kau tak makan ayam?

laser sangat soalan si di ni tau..
masa tu kitorang janji nak dating, dia ajak makan grilled chicken burger ni kat mcdonalds.
aku memula tok sey.
aku cakap la ai tak minat makan ayam.
tu yang keluar soalan tajuk atas nun.
tapi apa tah relevannya.

tapi sebagai blogger yang menghargai pembacanya, harus aku ikutkan je tekak dia ni nak makan GCB tuh.
hati peminat kena la jaga kan.. 😛

so ke mcdonalds lah kami.
amik port paling hujung sebab nak gossip gossipan.
senang bercerita dengan di ni sebab semua pun dia paham.
mendapat la dia dengar aku bercerita teremosi emosi.

eh tujuan perjumpaan kami ni sebab dia nak pas kan kain baju raya untuk aku jahit.
eh tak tak bukan untuk aku jahit.
ilmu belum cukup di dada.
aku mintak tolong liza jahitkan.
tapi nanti esok esok akak dah terror, awak hantar kat akak pulak no di…

ah ini lah dia rupa paras GCB itu.
idok ler sedap mana pun.
confirm aku namo makan dah.

molek benar lah ada cermin gini.
boleh terus snap gambar.

ada lagi readers blog ni yang nak berjumpa dengan tuan tanah kedaung aka normaya?
kalau segan nak jumpa sorang sorang, kita jumpa ramai ramai yer.
nanti aku announce bila dan di mana.. 🙂

20 thoughts on “Diva ke Kau tak makan ayam?

  1. “hati peminat kena la jaga kan..” kelasss uols!
    mcm artis ko kak..hehe (H)

    spicy chic mcdeluxe setappppp! (Y)

    psssttt..bila turn kita nk gosip2an ttg si tuttttt..hahahah!

    • awas komen ini mungkin diprint screen. motippppppppp….
      hah kang ada la penyampai menyampai nyampai tuuu…

  2. woahh…rupe burger tu lain macam ler…macam burger tu yang nak makan orang…keh3…nganga je..

    • woh ramai jugak nak join ni..
      aku memula keseganan sbb cam eh sapa la nak jumpa aku ini kan..
      tapi dah dpt sambutan gini harus akan diproceed

    • mungkin bg org yg suka ayam sedap la kot..
      saya tak minat ayam.. tu yg rasa tak in jer..

  3. print screen?..hahaha takde maknanya kak…sudah sudah la.
    hidup perlu diteruskan. banyak lg benda lain yg boleh dibuat & diberi perhatian…
    kemonnn la!

    • betul! cam la haih takde kerja lain dok print screen entry orang kan..
      takpe la, kita maafkan eh.. case closed!

  4. nak sangat jupe kak maya ni.. tunggu shrek pulang dr jalan2 yer.. nk li ole2 kat maya dulu.. baru leh jupe yer..

Comments are closed.