14 thoughts on “Blog Ini Memang Tak Best

    • tapi takpe, akak tak kecik hati pun sapa yg kata blog akak ni tak best.
      sbb bkn semua org suka kita ye dok..
      akak pun ada je tak suka blog sekian sekian sbb blog tu tak best, tapi idok ler sampai nak ninggalkan komen ke hapa..
      lantak lah sana.. blog masing2 kan..

  1. silent reader? silent follower?
    or kaki skodeng??
    then sendiri sakit hati.
    tak faham.

    sudah tidak bebas bersuara di twitter sendiri.
    sbb yg lain2 turut menjadi tukang sibuk.
    uppss! bermulut puaka sudahhhh..

    ohh ya..mungkinkah komen ini juga akan di-print screen & dijadikan bahan??

    • itu la pasal. jangan cari bahan la kat twitter orang lain.
      pastu sampai2 cerita.. sendiri meroyan..
      jaga tepi kain sendiri sudah..
      mulut org mmg kita takleh nak tutup. sukahati la orang nak kata apa..

  2. 1 gelas kopi, ada 1000 orang cakap best ko sorang cakap tak best.. so harus mencerca ker orang yg ckp tak best tu?

    haruslah dipikirin, kotnya tekak orang tu tgh payau demam ker, so sbb tu time dia minum kopi tu rasa tak best…

    • logik logik..

      masalahnya orang orang yg rasa kopi tak sedap tu, pura pura kata sedap sbb nak jaga hati orang yang buat kopi tu kot?

      eh?

  3. Mya…bior lantak la diorang tuh…bukan dia bg mya duit pun nak pi memana kan..jeles x bertempa…ckp jer ke dia..ko ada? aku dah lama adaaaaaaaa…

  4. me sokong sw33tdarling!
    kalau ribu-ribuan yg LIKE sekalipun..itu bukanlah tiket utk kita melompat bila ada satu dua yg UNLIKE..dengan menjatuhkan maruah @ airmuka seseorang secara terang-terangan (siap cilok gambar di blog peribadi yg telah sekian lama berusang tu).. malah disokong oleh followers yg sah-sah makin bertambah.

    semua orang bebas memberi pendapat masing2. pendapat itupun hanya dibahaskan antara sorang kawan dgn kawannya yg lain. kau-aku begitu. bukannya di-blog-kan untuk tontonan umum. kemudian mohon maaf. untuk apa?? dpt mengembalikan airmuka seseorang ke..atau maruah seseorang yg telah dikutuk & dikeji secara berjemaah?

    sumpah taktau penulis adalah blogger sebab telah sekian lama tidak bergelumang dgn dunia blogging.
    dapat tau pun cuma dari OhBulan. itupun tiada kredit mengatakan ianya entri suka-suka.
    jadi salahkah saya memberi pendapat peribadi saya?
    sekian.

    sorry kakak..mini entri di sini 😛

    • senang cerita tak payah sibuk sibuk nak skodeng twitter orang lain.
      jaga twitter sendiri sudah.
      yg akak kelakar tu, awak dah setahun tak update blog kan.
      maknanya awk mmg tak de la peduli hal hal blogging ni sgt pun, apatah lagi nak naik traffic.
      inilah padahnya kalau baca sekali lalu, lepas tu terus buat andaian sendiri.
      penyokong tu semua pun lalang. dan dan nak unfollow. boleh blaa.. ada aku kisah?
      siap ada yang kata blog akak hampeh.
      macam la blog dia hebat pun?? di kaca mataku hampeh juga.
      ada aku kisah?

      kita bagi pendapat salah. dia bagi pendapat pasal kita boleh pulak?
      eh eh teremosi lagi akak kat sini.

Comments are closed.