Bintang B**

aku bintang bintang kan lah yer Bintang B**.
sebab kang tak bintang kan ada pulak yang MALU kang.

macam aku bagitau hari tu la, setakat ko datang sini lepas tu cebik sebik muka, aku rasa baik tak payah datang baca kot.
nanti sendiri sentap sakit hati. aku tulis pasal hal lain, pasal orang lain, ko plak tersentap sentap.
asyik la nak kata aku ni mulut puaka, mulut laser, mulut longkang. aah yang jahat semua aku lah.
yang baik yang molek semua korang kan?
maka nya tak payah lah lagi datang menghimpit himpit kat sini.
you’re not my friend. and i dont want to be your enemy jugak.
anggap tak pernah kenal sudah.

berani mati yer aku keluarkan statment macam ni.
nanti kang ada plak yang print screen buat entry lagi.
aku cakap salah, aku tak cakap pun salah.
apa apa je lah kan.

ok berbalik pada Bintang B**.
siapa yang claimed dia silent reader aku yang setia, harus tau aku pernah je beberapa kali blog kan pasal Bintang B** ni.
tapi dah nama pun silent reader, tak pernah drop komen harus aku tak kenal ko.
dah tak kenal, harus aku kata tak kenal. takkan nak poyo poyo kata kenal gak.
kan?
meletup ke pun ko nak semua orang kenal ko?
please dong..

aku memangnya malas nak pergi Bintang B** aka karaoke nie.
tapi sebab laki aku terlibat kerja, so nak taknak kena datang jugak lah.
duduk sorang sorang. layan sorang sorang sambil tweet tweet.

contestant yang aku kenal kekasih suara aku si fay, apu, atie..
ada la jugak yang lelain. tapi tak kenal kot.

artis undangan zarina AF. kemain pucat mukanya aku tengok.
tak mekap ke ko zarina?
dia perform lagu goyang inul. boleh tahan ko gelek ek..

pastu ada ali terra rossa.
boleh masa dia perform cd tersangkut sangkut.
sadis. last last dia acapella je lagu bunga angkasa.
amboi suara ko bang. tiap malam jumaat telan telur mentah ke bang?

pastu cikgu siti hajar AF pun ada.
dibawak anak anak muridnya kat aswara perform sekali.
combination suara soprano suara imaginary H semua ada.
memang layan ah…

nama encik z naik untuk lucky draw.
dapat multi tray. elok benarlah tu. boleh aku masak laksa / nasi ayam nanti.
boleh letak segala sampah sarap dalam tu.

letak Bintang B** konon. tapi dalam gambar terpapar besauuu.
ini namanya bertindak mengikut emosi. mendengar kata orang. dan menjadi lalang.

12 thoughts on “Bintang B**

  1. Salam akak, baru perasan dah takde kotak jerit2 kat sini…
    Just want to say.. MISS U!
    lama tak borak2 ngan akak… selalu jer Lala masuk blog akak.. tapi baca jer entry, pastu blah! hehheeh.. boleh gitu??
    Hari ni masuk tetibe nak letak jejak.. hihi!!!

    • ooo ko baru jadi reader aku ek.. ingatkan dah lama..
      so ko taktau la aku pakai kereta apa.. kerja kat mana… kan…

Comments are closed.