Bihun Sup & Laksa “Kedah Mai”

ingat tak yang hari tu aku gi makan cendol ngan rojak kat depan bukit wangsa?
kalau tak ingat sila korek entry lama.
kalau ingat, bagus. (Y)

kan aku tak dapat nak makan bihun sup ngan laksa sebab dah habis kan.
sebab aku pegi dah pukul 6 petang lebih kan.
so hari lepas aku tengok nur kasih tu, balik singgah carefour beli barang.
lepas tu encik z ajak pi makan kat sinun.
so pegi.
dalam pukul 4 petang camtuh kot.
so bihun sup dan laksa masih ada.

amik bihun sup satu. laksa satu.
air oren dan air sirap.
gilir gilir tukar mangkuk kitorang makan.
ya ampunnnn sedap sampai orgasma lapanploh kali ok.
berpeluh peluh haku makan.
serius u memang sedap.
rasanya cam lebih kurang kesedapan bihun sup dan laksa kat pantai dalam.
yang aku pernah cerita satu ketika dahulu.

up pulak dengan sambal sambal di bawah.
ada satu lagi sambal merah tapi takde kat meja kitorang.
tapi takpe, 3 sambal cili ni pun dah bisa membuat ko menangis nangis sebab sedap sangat. eh satu tu petis.

sesiapa yang pernah terlalu depan bukit wangsa ni, nampak ada 2 van.
ada kerusi meja dan kereta park tepi tepi, sila lah stop. dan try sendiri k.
tapi jangan ko stop brek brek mengejut plak.
wajib kena maki.

22 thoughts on “Bihun Sup & Laksa “Kedah Mai”

  1. jauh tul nak g orgasma..haha
    nnti nak cuba lah
    pakcik jual laksa tu ada biz card x? hehe

  2. kalau camtu Bihun Sup dia tak cukup ‘Kedah mai’ la kak..
    sbb bihun sup kedah selain dr warna kuning sbg trademark..sambal mesti warna merah…sambal yg cili boh tu
    tu baru ori bihun sup kedah maiiii…
    nnti ckp kt makcik tu camtu tau 😀

    • ala takkan ko taktau kot..
      kat simpang traffic lite yang kanan pi carefour, terus pi wangsa walk, kiri gi rumah aku tu.
      gerai2 ni kat depan je perumahan bukit wangsa. dedekat quarters desa tun hussein onn tuh

Comments are closed.