Window on China – Part 2

ok berjumpa lagi kita di dalam part yang ke 2 kisah di window on china.
jangan ko tanya berapa part sebab lepas habis aku upload, aku update.
upload lagi, update lagi.
so aku pun taktau ada berapa part nih.


: : chiang kai shek. macam real je kan. walhal tipu : :


: : belakang tu building apa ntah, tapi cantik : :


: : tengah belek video yang aku rakam : :


: : tembok besar china : :

gambar ni tengok muka aku cam fresh je kan. tapi sikit pucat la.
hari tu ern tanya napa muka aku pucat je sepanjang kat sini.
muka i pucat sebab i tak pakai mekap apa pun yang.
yer aku ni memang kategori pemalas kedaung kalau nak mekap ke apa.
aku pakai pelembab (apa jenama pun tak kisah), pastu aku buh bedak talkum cukup.
pemalas memang tak dapat nak ditolong.

bersungguh sungguh memasing nak buat aksi lompat.
ayu dah macam perempuan sawan. 😛
ernie plak terpana tengok punggung ayu.

lepas lompat kaki sakit.
mana tak nya tapak boot kan keras.
pastu baru perasan tapak boot ayu tu udah nak tercabut.

matikk laa..

6 thoughts on “Window on China – Part 2

  1. building yg cantik itu namanya presidential office.. pm taiwan la kisahnyeee… pehtu yaa ernie paling melemau soh lompat.. maklumlah dia yg paling membeku pada hari tersebut.. wei gantik balik kasot aku!!! whhahahahahahaha dgn kepek ubi pedas pun tade halll 😛

    • ic ic presidential office yerr…

      ekekke.. ye la ye la nanti aku ganti ngan kepek pedas 2 bungkus nooo…

    • heee sila sila.. tp make sure jgn pakai heel k… kang tak pasal terpeleot

Comments are closed.