Window on China – Part 4

ok ini entry terakhir window on china. sumpah tak tipu.
kalau tak percaya amik kapak belah la dada. ok tak kelakar.
oleh sebab last episode jadi aku sumbat semua gambar.

seterusnya.. kami beratur sebab nak naik sesuatu.
sesuatu apakah?

merry go round strawberry katanya.
motip sangat kan? heee… layannn…

konon maasuk kedai ni sebab nak panaskan badan kejap sebab bapak sejuknya kat luar.
end up terjebak membeli belah jugak.

suka la gambar nie. cam kat oversea.
eh bukan aku memang kat oversea ke? ko kenapa?

pastu sambung amik gambar lagi kat miniature nie semua.
letih jugak kekejap stop kekejap stop tapi dah mikir mungkin nie pertama dan terakhir datang taiwan, harus la gagahkan diri jugak bergambar.


: : stonehenge : :


: : pisa tower : :


: : white house : :


: : pagoda : :


: :  sapa tau ni apa? : :


: : disneyland : :


: : tajmahal : :

dan entry window on china nie aku akhiri dengan gambar kami berempat.
terima kasih pada ayu & kak lizza yang susah payah bawak kitorang datang sini.
kami sangat sangat menghargainya..
Allah saja la yang dapat balas jasa baik kamu berdua ya..

ok dengan ini secara rasminya aku tutup kisah taiwan.
watamat!!!

10 thoughts on “Window on China – Part 4

  1. hihhiihihi kenangan yg sangat indah bila kawan2 dtg ke taipei.. ur wish come true lagi nk rasa winter di bulan mac!!! walhal sepatutnya dh spring dah tu.. tp masih berasapppppp kesejukan… ahh miss korang laa!!!! ;-(

  2. selesai sudaa… terjawab jugak persoalan mekchu sebelum ni.. seronok tgk 4 dara manis bergumbira.. ‘dara’ kah.. hehehe..

Comments are closed.