Miri, Here I Come..

Trip aku ke Miri kali ni aku naik flight malam.
Ceh.. cakap kali ni tu macam dah lapanploh kali je pergi Miri kan.
Walhalnya pertama kali.

Rasa pelik jugak naik flight malam sebab seingat ingat macam tak pernah.
Ada sebab musababnya naik flight malam ni tapi takpelah, tak payah cerita.

Hari Jumaat aku half day.
Pergi makan dim sum dengan Naza, Hasin, Kak Shida & Remember kat Quality Hotel tu.
Balik tahan cab terus balik rumah.
Encik Z dah siap siap dah.

Lepas mandi tengok wedding Kate & William kemudian call cab dan terus shoot ke KL Sentral.
Naik bas dan sampailah ke LCCT.
Check in bagai semua dan bersedia untuk berlepas.
Flight pukul 7.35 malam. Tak delay.

Tapi kan plane yang aku naik kali nie cam lain lah.
Bukan warna putih merah kebiasaan Air Asia.
Ni macam warna hijau gelap gitu. Ada tulis Naza lagi.
Seat pun warna hijau gelap.
Adakah kapalterbang ini kepunyaan Naza Group? Huhu..

Tak kisah lah kan, janji sampai sudah.
Dalam flight makan nasi ayam. Laparr… 🙁

Lebih kurang 2 jam lebih lebih sikit perjalanan, selamat sampai kat Miri Airport.
Hello Miri! Nice to meet u!

jom check in kat miri trail guest house.
next!!!

8 thoughts on “Miri, Here I Come..

  1. kita pun naik flight camtu ms balik dr kuching aritu..

    luar ada tulis hackett london

Comments are closed.