Cici Caca Mcd – Ok tak Berirama

last week gi melawat cici.
kaklong dah habis pantang dan dah balik semula ke LEP.
rasanya dalam seminggu 2 ni kaklong akan start fly balik.
haihh sapa lah nak jaga cici.
caca plak dok membentak bentak namo gi nursery.

kulit cici cam dah cerah sikit.
badan pun dah semangat.
tidur je keje nya.
ni pun mata dok kedip kedip tahan flash dari kamera.
tak pakai flash gelap la plak gambar.

sorry mommy kacau awak tidur yerh..

haippp napa tidur ternganga nganga nih..
katup mulut, nanti nyamuk masuk.

budak comel.
ajak aku main jigsaw puzzle dengan lego.

sebelum gi rumah kaklong stop kat mcd take away burger.
aku taktau plak sekarang take away diorang bagi dalam bekas cenggini ek?
cam bekas telur.

sebab sebelum sebelum ni aku take away tak penah la lagi dapat camni.
selalu pun diorang letak dalam plastik biasa je.
ok la praktikal kan..

8 thoughts on “Cici Caca Mcd – Ok tak Berirama

  1. haha tu abis nyenyak la tido mulut nganga
    eh mmg ade la beb bekas ala2 telur tu
    rasa kalo oder 1 air dia bg plastik jek
    ni sbb ko oder sekali eskem tu kot gamaknye dia bg bekas telur tu

  2. tgk baby nieH
    terigin nak baby lagik
    tapi bila tgk ‘baby’ besar kat umah tu
    cam ngeri plak nak ada baby
    how how…huhuhu

    • heee.. takpe tunggu alieyah ngan fahim besar sikit.. blh tambah lg satu 🙂

  3. aiyoh montelnya baby.. geram lah..

    eh skrang kan nak go green, tu pasal semua pun dah x pakai plastik.. kan kalo kita p starbuck, beli air byk2 dia isi dlm bekas telur gitu, pastu boh dalam paper bag.. he he..

Comments are closed.