Blog Maya Dot Com

Sushi Idaman Hati

korang tau tak lepas pukul 6 petang, semua sushi kat sogo hypermarket tu ada less RM2. setiap hari tau.
tapi yang dah dipacking packing lah..
yang seketul yang memang dah harga RM0.50 atau RM1.00 tu idok ler ada less RM2 lagi. kang jadi negatif plak harganya.


: : macam macam jenis sushi ada : :


: : dari RM7.99 tinggal RM5.99 : :

selalu kalau nak beli sushi mesti aku cam mentamak haloba.
kejap kejap nak yang nie, kejap kejap nak yang tu.
california roll pun nak jugak.


: : makan dengan gelojoh : :

hari tu aku try perasa baru. lala pedas.
ye la kot lala. encik z pun kata macam lala.
kecik kecik je lala nya. sedap tau..
yang telur ikan oren tu paling favourite.

korang makan sushi tak? ke tak lalu?

    33 thoughts on “Sushi Idaman Hati

    1. Ayu Katerina

      mak tk bley masuk nok.. try sekali dulu.. mlm tu terus kene cirit birit tahap kronik muntah segala… pehtu pandang pun mak nk muntah!

    2. purpledi

      suka tgk sushi ni cam kiut2 suma :p

      pernah try tp x memenuhi piawaian tekak ini..hehe

      kalu tempura, teppanyaki tu oklah..

    3. liyana

      pernah cuba tp tak bole telan la kak tp bila sy tgok rasa teringin…nie tgok kak mya mkn cm sedap jer…tp mesti tak lalu dek tekak….

        1. liyana

          mgkn la kot sbb rasa kepelikkan jer di tekak..1st time sy mkn sushi king org blaanja..punya la excited sbb 1st time nak rasa kan..tmbah lg ader udang kat atas yg besar..sekali baru rasa sikit..belum telan lg dh cm nak nak uweekkkkk….pstu sy try yg tesco lak mana tau lg sedap kan..huhuhuhuh tp sama jer rasa…

    4. ern

      mya, telur oren itu ebiko..
      sedap kan, kan!!!

      sukanya sushi tapi beli yg jusco nye je..

      sedap gak, sushi king tak penah masuk
      agi sbb takde org yg nak teman ai mkn!!

      fad mmg reject kalo ajak layan sushi
      hatta kalo nak banjer pun…

      i suka salmon sushi, shheedaappp!!!

      1. mya Post author

        ebiko kan.. uiii sedappp…
        ala jusco sushi pun ok per sama jer rasanya..
        tp kalau dpt mkn kat sushi king pun sodap!
        nanti kita set dating2 makan sushi king nak..
        lelaki mmg jarang mkn benda2 ni yer dok..