Saya akan ke Bali, Indonesia

seperti yang dijanjikan..

insyaAllah bulan jun akan datang ni aku ngan encik z akan ke bali.
yer yer yer bali.
memang ler aku tak berapa gemar pulau n pantai pantai ni.
tapi encik z suka.
makanya bersempena ngan hari jadi beliau yang jatuh pada bulan jun, aku sebagai isteri yang solehah lagi mithali ni mau hadiahkan la pakej percutian ke bali untuk dia.

lagi pun kan, bila borak borak ngan memember, semua pun ramai sudah sampai ke bali.
terus cam ish tak puas hati, aku kena gi jugak jugak nie.
(motip taknak kalah?)

date dah confirm. 17 – 20 jun 2011.
naik air asia la uolls, apa laie.
pakej pun sudah diamik. RM508 per pax masa matta fair hari tu.

so aku nak tanya nie? ada tak sesapa yang nak follow aku ke bali?
kot la cam ada yang dah simpan niat dalam hati nak gi, bajet pun ada, tapi takde geng.
hah molek lah kalau join aku ngan encik z ni ha.
kekadang busan jugak oh berjalan berdua jer.

kot kalau ada, silent reader ke.. boleh la roger roger aku ek..
percutian ke bali bersama blogger normaya mukhtar..
heee berangan berangan… 😛

22 thoughts on “Saya akan ke Bali, Indonesia

    • ko hadiah lain la kak..
      esok kalau aku menang jangan lupa lirik baru aku belanja ko pi bali yerk.. he he..

  1. wahhh, berjalan memanjang je ye akak…pas pegi bali pegi australia lak..kat melbourne..best kak…

    • kalau ernie posting australia boleh la akak gi..
      matikk la amik kesempatan kat orang kannn…

    • tu ler pasal.. dah la nak amik gambar berdua payah..
      so kalau ada org lain boleh la mintak tolong hehe..

  2. wahhhh… bestnyer.. pi dulu yer.. nti shrek menyusul kemudian yer..tgk pic akk d sana dlu.. baru shrek survey..bestnyer BALI..

  3. Percutian bersama Maya ni ditaja jugak ker? kalau yer .. aku nak 2 pls… hahahahah

Comments are closed.