Robek Tertobek

hari tu baca status facebook abang long kata si caca sudah amik gunting lalu menggunting rambutnya sendiri.
rasa nya ni bukan kali pertama kot caca gunting rambut dia sendiri.
dia jumpa gunting dalam bilik tengah gamaknya sebab masa tu mama baru lepas menjahit ko.

terus mintak abang long mms gambar.
marah nauu muka caca. agaknya mesti dia cakap ‘jangan la amik gambar caca!’
ko tengok dah robek robek belah atas nun.
macam rambut penyanyi rock pun ada.

malam tu aku call la dia tanya.

kenapa caca gunting rambut sendiri?

caca tak suka rambut panjang..

kalau tak suka cakap la dengan ibu. ibu bawak pergi kedai potong.

hehehhehheheh <<– sumpah comel gila dia gelak

dah rambut pendek, tak boleh la tocang lagi..

caca tak shuka tocang. shakit..

tapi tocang kan comel

hehhheheheheh <<– taktau nak describe tapiΒ  so coooooooomel…

ok ok caca suka tocang hehehhehehee
ibu dah bawak caca pegi salun gunting rambut

ye ke. nanti suruh opah mms gambar ok

alolololo… ini budak memang buat semua orang geram oh…


21 thoughts on “Robek Tertobek

  1. comel la caca ni
    aku rse dia makin cute rambut pendek..ngan muka dia yg bolattt tu..mmg sesuai sgt la
    comel!!!

Comments are closed.