Perjalanan ke Window On China

amacam ada gaya hanis zalikha tak?
pangggg… berangan sangat kan.. dush dush..

yang penting mafla dan boot masih pinjam ayu punya yer.
baju plak aku pakai 3 lapis dalam tu.
ingat kot hari tau takde la sejuk sangat, tapi…. amik habuann…
tu next entry.

hari ke 3 di taipei, sabtu. ayu cuti.
so dia mau bawak kitorang ke window on china theme park.
actually dia pun tak pernah sampai sini.
aku yang gedik cakap nak pi taman doraemon, tu yang dia bawak.
oleh sebab dia tak penah gi, maka nya ajak kak lizza tunjukkan jalan sebab kak lizza sudah 2,3 kali sampai sini.

encik z puji gambar ni cantik. heee i like.
terima kasih kepada puan ayu kita di atas shot yang indah indah.

aku suka gambar nie. kelihatan natural, aku nampak kurus.
dan pokok bunga sakura yang comel itu. perfecto!

tulisan cina tu alamat rumah ayu.
tapi usah ko tanya apakah yang ditulis. harus aku taktau.

dari rumah ayu tahan cab pegi airport.
tapi bukan airport yang memula sampai tu tau.
nie airport lain, dekat je ngan rumah ayu.
airport nie untuk destinasi yang dedekat cam hong kong, tokyo, seoul.

eh eh tapi kitorang idok ler nak naik flight bagai plak nak ke window on china tu. gila ko..
datang sini sebab nak naik bas lorrr..
dah janji ngan kak lizza nak jumpa kat sini kul 9.15 pagi sebab bas gerak kul 9.30 pagi.

sementara tunggu kak lizza sampai, cam biasa kita pose pose dulu.
gambar banyak gila, letak sesikit sudah.
nak tengok gambar lain, sila gi facebook sana.

gambar nie pun i like. rasa cam manja manja gediks gitu.
awwww manja ke? sila lempang untuk sedarkan aku.

perjalanan dari taipei ke window on china nie ada lah dalam 2 jam.
gila ko.. cam dari KL ke melaka.
dah la sejuk teramat. walhal takde pun driver bus tu bukak aircond.
dia punya sejuk cam ko taktau nak buat apa ok..
nak tidur pun susah nak lelap.

lepas 2 jam, sampailah kami ke destinasi cinta yang ditujui..
menuju ke destinasi yeay yeay.. puncak cinta tertinggi yeay yeay… 😉

6 thoughts on “Perjalanan ke Window On China

  1. ye sesama.. tu pun tk cantik sgt la gambar dr pandangan mata aku.. maybe tk biasa dgn canon.. function pun aku lelah nk mencari hahaha.. asal boleh je shoot tu.. lg satu gambar pun byk ke laut.. sejukkk!!!!!!

    • ok gak la tu byk penyelamat dslr laki aku tu..
      kalau harap compact olympus, manjang la parkinson hoh

Comments are closed.