Packing Time!

waktu shopping tak ingat dunia.
semua nak dibeli. tak fikir langsung esok beg muat ke, excess baggage ke.
beli 15kg je pun.

so bila sampai masa nak packing terus cam emosi sendiri.
si ayu bukan nak membantu, sibuk snap sana sini.
tapi dah kata sendiri cari penyakit, so sendiri selesaikanlah.


: : berfikir : :


: : pening : :


: : stress. aaaaaaaaaaaaaaaaa : :

tapi kan tapi kan…
ernie cool jer. sesenyap lipat kain baju kasi letak dalam beg.
tak dengar bunyi suara pun.
aku je dok berkicau membebel gitu gini.
dah la suara cam langau <<– kata ayu.

tarik nafas.. lepas.. tarik nafas.. lepas…
bertafakur sebentar, senyum. baca bismilllah.
tiada masalah yang tidak dapat diselesaikan.
so mari kita mulakan operasi mempacking.

untuk menghilangkan rasa stress kita bergurau senda bersama rakan.
nanti aku blogkan pasal pisang tu ek..

siap pegi rumah fatin pinjam penimbang.
mula mula pinjam yang jenis kaca tu, tapi tak lut plak.
so pinjam penimbang yang ini.

siap packing!
tapi memang tak boleh  nak kata apa. terlebih dalam 4 kg gitu.
so beg yang terlebih tu kena hand luggage.
pinjam beg ayu lorrr sebab dah tak cukup nak sumbat.

i hate packing & unpacking things.
tapi suka jalan. how lah?

10 thoughts on “Packing Time!

  1. haha kang aku tk amik gambo kata tak best nk buat story.. ngeh la sgtkann!! anyway meriah aku tgk bag2 itu ahhahahah suka!!

  2. bab bersoping tak henggat..bab packing ler stress fening mari..hehehe..ai pun sama da..sekali timbang..adoiyaii…eh ai terpandang kt umah ayu ada labu sayong…’jauhnya berjalan’.. 😀

Comments are closed.