Nak Gi Jumpa Dato’ Siti Nurhaliza

siapa yang pegi tengok dato’ siti nurhaliza kat matrade sat gi?
aku pegi.. jangan jeles he he he..

dalam kul 11.30 satgi aku gerak la.

kalau ada readers aku yang terbaca ni, dan kalau nampak aku kat sana, sila lah bertegur tegur sapa ek..
aku duduk table 62 seat 9 atau 10. yang penting sebelah buffet line.
boleh makan sampai lebam.

tak silap aku nie dah kali ke 3 ke ke 4 aku nonton performance dato’ siti nurhaliza.
tak pernah pernah boring. takkan boring kot.
aterrrr suara selemak buluh perindu kan..

siap beli baju baru u.
melampo kan.. asal ada function nak baju baru, sib baik ada voucher sogo.
walhal hari tu dah janji nak bagi voucher sogo tu kat encik z.
janji tinggal janji lah kekdahnya..

bertambah over sebab siap bawak dslr encik z.
harap harap dapat snap gambar yang lawa lawa lah..
hu huuuuuuu…

12 thoughts on “Nak Gi Jumpa Dato’ Siti Nurhaliza

Comments are closed.