Makan Ebi Tako & Minum ABC Aiskrim Bersama PurpleDi

dari semalam dok cerita pasal makan makan makan jerrr..
heee korang ok dok? tak ok pun buat buat ok je la yer..
ok nie cerita pasal makan jugak lagi..
eh tapi sebelum tu..

aku makan makan ngan pembaca blog tegar & pengomen tegar blog maya dot com ini. tak caya pengomen tegar?
tu dia ada kat ranking ke 2 top commentators. clap clap..

kami janji jumpa jumpaan di sogo saja. senang.
memandangkan dedua kekenyangan so makan lite lite saja.

beliau makan popiah dan aku makan ebi tako.
lepak kat foodcourt minum manisan.
first time aku try ABC kat food court sogo nih.
ABC aiskrim tapi lupa nak bagitau aku nak aiskrim vanilla.

dia sudah taruk aiskrim coklat. huuu tak sukerrr..
aku tak suker aiskrim coklat lorhh..

ini dia tako pujaan hati saya.
kalau semalam cerita pasal sushi, hari nie pasal tako plak.
tapi ebi tako nie tak semantap tako tako yang kat jusco au2 tu.
situ lagi banyak choice.
tapi belasah je la.. aku pun dah lama tak gi jusco au2.
nanti kena pegi gak nak tengok budak AF dalam akuarium kaca. eueueuueww..

hari tu sapa ke tanya sedap ke tako tako ni..
ikut tekak korang jugak la kot.. ada yang lalu, ada yang tidak..
so far aku, kaklong ngan yaya memang ngap ngap..
abang long & encik z awal awal dah tolak. tekak melayu koh.

taraaa.. inilah dia pembaca blog dan pengomen tegar aku.
tapi nama sebenarnya bukanlah purpledi. omputih sangat dik kalau nama ko purpledi. nama sebenar beliau ialah shahni diyana.
junior si ayu & zara & kakred kat uitm jengka sana..
pusing pusing jumpa jugak kan…

purpledi ni takde blog. so takleh ler aku nak link kan.
maknanya dia komen komen dalam blog aku ni memang ikhlas lah..
tak mengharap ke apa sebab dia pun takde blog.

eh eh korang jangan salah paham plak, bukan aku kata yang ada blog komen tak ikhlas, cam watie.. cam nur.. cam melatiqistyna.. cam lisa…rajin je dorang komen walaupun aku jarang jarang jarang sangat komen kat blog dorang.
yang tu wajib wajib la ikhlas sebab diorang suka ngan penulisan aku.
tak gitu?? 🙂

lepak lepak borak borak gebang sembang gitu gini.
dia kata aku takde la garang sangat macam dalam blog.

akak menggarang pada yang patut je yang.
takkan nak menggarang tak menentu pada orang yang tak bersalah dan takde kaitan kann..
saiko sangat ok kalau menggarang tanpa hala tuju.

wah menggarang pun ada hala tuju. kelesss…

orang suh senyum molek molek takmo, hah tengok gambar ni jugak akak letak..

eh aku siap dapat hadiah lagi tau..
baju jenama soda. i like.. tapi takmo jaja lagi kat sini.
sok sok aku dah pakai, baru aku menciwi eh..

tq di sudi jumpa akak dan layan akak pot pet.. bagi prezen lagik..
sok sok akak nak set perjumpaan readers blog maya dot com, awak join sekali eh..
muahss…
(L)

14 thoughts on “Makan Ebi Tako & Minum ABC Aiskrim Bersama PurpleDi

  1. wohh jumpa ini budak cantik ke hhihihh.. nnt aku kt msia harus jumpa lagi sekali.. haritu dia bg no phone dh lewat nau.. dh dekat nk balik.. hehehehehhee

  2. cuba bayangkan kalau ayu katerina tu yg menang. haahahhaa..gigih la ko kena g taiwan sekali lagik..makan shrimp cake

  3. elo elo.. u jangan buat-buat lupa pulak ai pernah jadi pengkomen tegar u selama beberapa bulan duloooo.. wawawa :p

Comments are closed.