Hari Pertama & Hari Terakhir

sampai kat taiping sabtu malam 10.30pm.
terlupa bawak balik kad astro so terlepas nak tonton maharaja lawak 🙁
yaya tak tidur lagi, so terus suruh dia try barang barang yang aku beli kat taiwan untuk dia.

snowcap.
dia request nak pergi genting highlands.
alahai. insyaAllah cuti sekolah mommy bawak k.

hari terakhir kami lepak kat cashier.
encik z minum black mountain.

aku dan yaya minum laichi kang telur yang sedap.
yup, memang ada telur. telur burung puyuh.

…. Kecapilah ia walau sedetik cuma
kelak akan bahagia hingga ke akhirnya….

P/S : takde mood nak blogging!

10 thoughts on “Hari Pertama & Hari Terakhir

  1. sy pun suka laicikang yg ada telur puyuh, baru ori..

    alahai kak nape xde mood nk berblog? jgnlah cenggini

    • ada la peristiwa yg terjadi yg buat akak down.
      susah kalau org asyik skodeng hidup kita cari salah silap kita.
      mcm la dia perfect sgt. haishh

      • we just ordinary human being which are not perfect either in the sense of making mistakes too. We can’t judge each others mistakes (menghakimi) only GOD can judge them. Bersabarlah…:)

Comments are closed.