Dinner Treat by Datuk Yong


: : dalam lif pun mau gediks kan : :


: : ayu la ni suh stop stop snap snap gambar. layan… : :

dari rumah ayu ke tempat makan nie, naik teksi.
tapi dekat je pun. tak jalan sebab cam takut dah terlewat gitu.

sementara tunggu orang orang special sampai, jalan jalan dulu kat depan kedai makan.
tengok tengok belek belek je lah, sebab kedai kasut sukan.
motip sangat nak beli kasut sukan kat taiwan kan..


: : menuju ke restoran muslim thai garden : :


: : depan restoran : :


: : dalam restoran : :


: : Cuba teka simbol apakah ini : :

lalu orang orang special pun tiba.
makanan pun tiba juga. tapi tetiba cam malu nak snap gambar makanan he he.
tapi aku snap jugak yang nie walaupun dah tinggal 2 ketul.
namanya shrimp cake. sedap nak mati okkkk….
ayu, kirim shrimp cake sini plsssss….

ahlil jemaah di malam kejadian.
fatin dari JPN, kak lizza dari MIDA.

dan inilah dia orang orang special itu.
boss ayu yang baik budi belanja aku ngan ernie dan lain lain makan malam tu.


: : datuk yeong & datin dona : :

boss ayu nie bapak haihhh baik teramat.
borak borak ngan dia tak rasa pun cam jurang perbezaan darjat ke hapa.
sangat macam kebapa bapaan bila bercerita.
untung ko ayu dapat boss baik cenggini.
dah la wife dia pun baik jugak. untung untung..

eh tapi aku untung jugak sebab dapat kak as & abang nuar sebagai bos dan suami bos.
rindu kat kak as. huks..

P/S : boot dan mafla pinjam ayu punya.. nyeh..

14 thoughts on “Dinner Treat by Datuk Yong

  1. bos name is datuk yong… faten from JPM not JPN hihihhhi

    aaa cpt2 anto emel kt datuk k.. dia selalu tanya korang dh selamat ke.. ok ke.. suka ke. sonot ke.. ni dia nk banje my family plak.. haih murah rezeki bos… 🙂 (Y)

  2. hanya yg memahami dan garang spt maya yg sanggup kawan dgnku yg garang ini hihihihihih (F)

    • he he he.. kita dua mmg garang kan.. bila bercakap memetir2 suara..
      tp hati kita baik kan yu kan kan..

      • (Y) sbb kebanyakkan ari ni kat luar lemah lembut gemalai cam nak putus tulang tp hati dlm agak membusuk dengki ngan org lain pastu berbakul2 menyumpah seranah up lagik cukup time pi solat berduyun2 menadah tangan berdoa ” Ya Allah ampunkan dosaku..” lepas 10 minit berkumpul2 mengumpat tak abis2 tentang si polan itu padahal apakah dosa si polan itu dgn dia, kalau pun mmg benar dia berdosa itu antara dia dgn tuhan kann..*tuhan tidak menilai dari pakaian dan paras rupa tp dari hati yg bersih dan tidak menganiaya org lain..* eh eh ! cukuplah observation sy hari ini…hehhe anw nice to be friend with u mya 🙂

  3. org kata baiklah.. tp tataulah kan whahahahha kadang2 setan gak.. bila diganggulah whahahahhaaa

Comments are closed.