Tak Sempat

sori sori sori korang…
aku tak sempat nak update hapa untuk hari nie..
adoiii…

semalam habis course terus pi ampang hilir, travel agency yang aku dah book satu lagi vacation itu.
mau settle kan payment lorrr…
pastu dari situ pi berjaya times square plak, mau amik duit yang aku nak migrate digi tapi rejected.

pusing gak la lagi sekali kot jumpa boot.
ada la pegi 2 kedai, tapi saiz besar 40 pun tatapppp aku tak muat.
belah depan kuku kaki tu tercepit cepit.
aaaaaaaa….
yang lagi tambah panas hati salesgirl myanmar tu muka cam haremmmm…
hello dah takde saiz ko nak paksa paksa aku beli gak napanya..
heh!

pastu gi makan kat teppanyaki.
nak makan fuji snow. tapi boleh plak takde!!!! hoh!!!
tensiiiiiiiii….

sampai rumah pukul 10 malam.
pong pang pong bagai. baca blog korang..
tup tup dah pukul 1 pagi! haaaa????
reply komen sesikit. kemudian mata bagai dilekat lekat..
terus amukan raksaksa.
baling netbook sambil jerit ‘aaaahhhh ini semua duniaaaaa’
tetiba emosi sendiri. gila kan..

eh baju dah siap packing.
jangan pelik pelik ada kerepek tu.
tu untuk ayu. dia dah siap pesan bawak kerepek.
kerepek dibeli dari leechin, mak angkat encik z.

duit dah tukar. RM1000 tapi rasa tak cukup.
eh aku rasa cukup, tapi ayu yang suh up up away.
so aku sudah up lagi RM600.
kalau tak cukup gak, aku tukar kewarganegaraan taiwan je lah.
gagagagagaga…

eh lagi satu korang yang dok kirim fridge magnet.
ayu kata FM kat taiwan memahal. dari RM18 – RM26 seketul harganya.
so sesapa yang kirim guna air liur sori sangat aku tak dapat nak belikan yer.
kalau ko bebetul nak, sila bank in duit kat aku yer.
no account mintak kat aku k..

RM1000 = 994,52NTD

ok course dah nak start.
nanti sambung. tata.

20 thoughts on “Tak Sempat

  1. comel la muka org x dpt mkn fuji snow 🙂

    saya x kirim apepun..juz doakan selamat pegi n selamat pulang..

    cewah!

    • Suriaamanda…tak yah kita tunggu si mya balik bru nk tepek..masa kt sana tuh ada free..tepek terus yang mana dan….kasi org sini teruja sikit nengok gambau…*kasi dera kt dier…hikhikhik 😀 😉

    • aah akak gi khamis ni. blk rabu depan..
      sila doakan akak bertabah untuk update cecepat yer hehe

  2. best! lelain aku tk tgk.. kerepek tu saja menguja mataku haha selamat naik kapal terebang esok ya!! tk sobar ok!!!!

  3. huk huk kami baru baca entry ni.. tadan dah la nak bank in duit kirim fridge magnet.. huk huk

Comments are closed.