Saya Dapat Anak Saudara Baru

kat facebook aku dah jaja gambar anak abang long & kaklong nie.
merangkap anak saudara baru aku juga 🙂
dia lahir 1 mac 2011 lebih kurang kul 11 malam gitu.
kat hospital taiping.

kat facebook senang kan. ko upload pastu letak caption sikit.
kalau kat blog nie cam nak jer naip gitu gini he he..

setakat nie nama belum bagi lagi.
sok dah bagi aku warwar kat sini.
tapi yang pasti ada NUR la kat depan.
cam nama caca NUR SHAZLEEN.
korang ada cadangan?
tapi namo la yang 3,4 nama yer..
simple simple sudah.

aku balik taiping lambat lagi.
so terpaksalah menahan rindu dendam dulu..

16 thoughts on “Saya Dapat Anak Saudara Baru

  1. tahniah…comel jek baby tu..ermmm..suggest name kat atas smua sedap2 jek kan..cari yg ada makna, lagilah bermakna nama bby tu nnt kan..

  2. eh eh sy nak join gak…apa kata nama nih
    NUR SHAZLEENA
    NUR FAZLEENA
    NUR JAZLEENA
    sbb nak buh nama anak sendiri tah bila taun, tah tah kot takder dah 😉

Comments are closed.