Pencarian Kasut Yang Menggagal

tadi balik kerja terus gi jusco wangsa maju.
mau cari kasut sarung la apa lagi..
pegi hush puppies saiz takdak. pi kat scholl dalam wangsa maju tu pun saiz takdak.
ada butik camel baru bukak dalam jusco itu, pun takdak saiz kaki haku jugak.

ke carrefour sebab perasan situ ada kedai scholl.
kemudian terjumpa nonoi yang comel.
rindu kat dia.. dia adalah kawan aku masa aku study kat Open U dulu.
yer aku penah study kat Open U tapi satu semester je huahuahua..
pastu pregnant kan yaya terus stop.

kat carrefour pun tak jumpa gak kasut.
langsung takde pattern yang aku nak tu.
bagaimanalah? haishhhhh…
malang betul nasib aku yang bersaiz kaki 8 ini.. tsktsktsk…

tapi aku belum berputus asa.
ada lagi sampai hari rabu nanti.
kalau kata betul takdak, kena pakai sport shoes la nampaknya.
baju baju yang nak bawak nanti pun kena la rombak balik supaya bersesuaian gitu.. haishh..

ok sekarang nak tidur.
zzzzzzzzzzzzzzz…..

10 thoughts on “Pencarian Kasut Yang Menggagal

Comments are closed.