Nur….. ? ? ?

Nur Sharina Nur Arianna Nur Zafeera Nur Zareefa Nur Khadeeja

Nur Safiya Nur Maisara Nur Deanna Nur Fatima Nur Zara

Nur Ayesha Nur Aishah Nur Zaqyah Nur Jannah

Nur Balqis Nur Arissa Nur Eryna Nur Azzah Nur Azzalea

Nur Natrah Nur Wahida Nur Wardah Nur Uzma Nur Aireen

Nur Nabila Nur Lufya Nur Dalila Nur Mirza Nur Najwa

Nur Fatin Nur Dhia Nur Umairah Nur Wafa Nur Husna

nie semua antara nama nama yang aku propose pada kaklong & abang long.
dan akhirnya salah satu nama telah dipilih, pun dengan persetujuan mama.

sebenarnya kan.. kan… salah satu nama di atas memang aku dah reserve untuk anak aku tau.. insyaAllah kalau ada rezeki.
tapi dah kaklong amik, maka nya pasrahhhhh….
takpe banyak lagi nama lain. positip positip…

jom main teka teka. agak agak kaklong pilih yang mana?
siapa teka betul, anda memang bijak macam kancil.. hikss… 😉

28 thoughts on “Nur….. ? ? ?

  1. ada tbekenan la plak kat nama2 nie… heeheheh nama anak laki takdak ka… cer list…cer list…. kot2 ada yg bkenan gak … kering idea dah nie… tp musti start ngan A….. Z….. heheheh kekwatkan dok bg arahan plak heheheh anak k.amy yg sulung arfarusyaidi zafran, 2nd arisya zasryn… yg 3rd nie kalo girl nak bg nama aireen zafeera curi idea maya kat atas tu hehehe la tp kalo boy huhuhuhu

    • kak amy, nanti kalau rajin saya try godek2 nama utk baby boy yerh 🙂
      wah dah siap nama nih utk 3rd baby. saya suka aireen.. somell 😉

      • salam..

        nak menyampuk..

        saya suka ayman zafri..

        aritu nk taruk kt baby but mr hubby tak mau..

        nnti jadik AIMAN TAK KISAH.. 🙂

  2. entry ni paling i suka..sbb ada nama i gitu….
    hua2…ikutkan nak vote for my name..
    tapi dah payiet kata nur arissa..op kos itu lah namanya kot kan kak? hua2…

  3. Ala kak…. Bukan Nur Khadeeja yek….

    Saye pon suke sangat… dh plan utk next baby yg entah bile agaknye… huhuhu…. Tu pon kalu gurl… kalu boy…lambat lagila nk gune name tu… hahaha

    Nur Sharina kot xpon Nur Aireen….

Comments are closed.