Muzium di Paya Indah Wetlands

dah puas berbasikal, jumpa buaya, jumpa kuda, jumpa badak segala kami pun balik ke chalet.
mandi lalu siap siap mau check out.

dah siap packing segala ramai ramai ke lobi.
patutnya sorang je yang buat urusan check out pun takpe.
tapi sebab nak bye bye muah muah tu yang semua ikut jugak.

gambar kenangan beramai ramai sebelum pulang.
ko kenapa ida????

pastu memasing berpecah belah.
eh tak tak. tak berpecah belah.
cuma berpecah membawa haluan sendiri..
aku ngan encik z teruskan bergambar di kawasan sekitar.
gambar ada la banyak lagi, tapi aku letak sesikit jer kat sini.
yang lain ko boleh tengok kat facebook aku k?
apa? bukan friend? jadi sila la add sebagai friend.. 🙂

siapa saya? ermm saya adalah normaya mukhtar.
seorang ibu, seorang anak, seorang isteri.
seorang kawan dan seorang blogger pastinya (^_^)

pastu masuk dalam muzium paya indah wetlands.
nak kata muzium bebetul tu tidak la, tapi banyak informasi tentang kehidupan di sini.

sign buku pelawat dulu yer.

nak jugakkkk..
jangan marah :-p

besar nie rupanya badak.
tak dapat diri sebelah badak sebenar, badak lukisan pun jadik lah..

muzium nie idok ler besau nau.
tapi banyak informasi.
so dah alang alang ko sampai paya indah wetlands nie, bawak bawak ler masuk muzium nie k..

4 thoughts on “Muzium di Paya Indah Wetlands

Comments are closed.