Morning @ Taiwan

tanpa rasa bersalah aku dok ngadap laptop tapi si ernie tengah bersilat masak kat dapur heee…
apa nak buat aku memang tak pandai masak, pegang senduk kuali pun berapa kali terlepas.
tapi aku pasrah. aku terima kekurangan dan kelemahan diri aku seadanya(tiba tiba)

aku dah upload semua gambar semalam. so korang boleh tengok kat facebook k.
nak update kat sini harus later later yer..

pagi nie bangun gigil gigil. sejuk oh…
ayu dah pi kerja dah.
ernie masak bekalan kami nak bawak pi jalan sat gi..
nak gi 101 taipei. nak naik lif yang terpantas di dunia. ayu la bagitau aku tak pasti hehe..

ok tu jer.. bye semua.. 😉

6 thoughts on “Morning @ Taiwan

  1. huihh ayam kicap aku masakkan tu tk cukupkah hahahahmakan sungguh ni hahahhaha.. enjoy ur day ok!!

Comments are closed.