Migraine La Pulak..

tadi pergi 101 taipei. pastu gi memorial ermm apa ke namanya ntah tadi.
full update nanti aku cerita yer..
pastu sampai rumah kul 5 petang gitu.
sakit kepala menyucuk nyucuk oh..

telan panadol plan tidur kejap. tapi.. sampai kul 12 tengah malam tadi aku lelap.
plan nak gi night market pun terpaksa kensel.. sorry ernie & ayu huksss..
migraine aku nie memang tak dapek nak dinolong.

terjaga tadi pastu belek handphone, encik z ada hantar message kat facebook.
terus celik mata pinjam online.
pandai dah sikit laki aku tu guna facebook.
aterrr kena la kan.. nak hantar sms RM2 kena caj. ishh.. kena berjimat..
sebelum datang hari tu aku ajar ler dia sesikit guna facebook.

dia bukan buta IT ke hapa tapi dia ada own prinsip pasal penggunan facebook nie.
which is aku respect la..
facebook dia tu pun aku yang create sebab nak letak link married tu. bley? ekekkee…

uishh dah kul 2 pagi.. ernie ngan ayu dah selamat beradu nun.
esok kena bangun pepagi sebab nak pergi window of china. wuwuwuuu…

oh yer gambar semua aku dah upload ke facebook. korang cuci mata ler dulu k..
ada yang tanya musim bunga nie sejuk ke..
aah la yang. sejuk teramat. berangin angin. tu agaknya lagi buat aku sakit kepala kot. ermm…

aku tinggalkan korang dengan gambar nie.
ayu punya keje la nie snap masa aku tidur tadi. hmpfff hmpff….
ok semua.. bye!


6 thoughts on “Migraine La Pulak..

Comments are closed.