Meh Promote Blog Korang Kat Sini..

tak tau nak start entry nie macam mana.
tapi try jugak la yer..
ok sejak aku tulis blog nie cam ramai jugak la kawan kawan mintak promote kan blog diorang.
mintak jugak promote kan blogshop diorang.

awal awal dulu aku cam ok ok jugak.
tapi bila dah ramai sangat rasa cam tok seyy la kan..
nak caj masa tu pembaca blog aku pun suam suam kuku sajork.
ceh macam la sekarang nie ramai nau yang membaca pun.

tapi gitulah…
aku dah tak boleh la nak promote free free jer.
aku caj mengikut statistik yang berpatutan.
harap harap kome faham la yerh.

unique visitors blog aku nie sekarang kalau weekdays dalam 700++.
depends jugak kalau aku tak update dalam 600++.
kalau weekends biasanya 300++ ke 400++.
standard la kot weekend biasa orang jarang blogwalking nih.

aku punya harga senang jer. takde pening pening ko nak pikir.
untuk blog personal cuma RM10, aku buat satu dedicated entry sticky mode 72jam. setiap hari jumaat.
aku letak banner kat sidebar selama sebulan.

blog bisnes pun sama method nya cuma aku up RM15.
nama pun blog bisnes kan..
kena ada modal lah kalau nak promote bisnes.

oleh sebab readers blog aku tidaklah ramai mana, maka nya takde la aku boleh janji yang blog ko akan mendapat ribuan views sehari lepas iklankan kat sini.
apatah lagi nak dapat earning nuffnang lapanploh ringgit sehari.
kira win win situation lah expecially untuk yang baru berblogging nih.
u help me to earn some money, i help u to promote your blog. gitu.

aku nak amik kesempatan jugak nak berterima kasih pada semua yang pernah guna khidmat blog aku nie untuk promote baik blog personal atau blog bisnes korang. tq sangat-sangat.
really appreciate it.

KAKTIN – http://nahartini.blogspot.com

PAYIET – http://farikhmanzora.blogspot.com

NIKOLAS – http://oditusufi.blogspot.com

RAHSIA BAHASA TUBUH – http://www.rahsiabahasatubuh.com/

CEGAH ANAK ASMA – http://www.facebook.com/cegah.anak.asma

AUTHENTIC PERFUME (KAK ANA) – http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=644272401

JAMU RATU DARA (HANNA) – http://gorgeous-peloved.blogspot.com/search/label/JAMU%20RATU%20DARA

KAK AKMAL – http://deliciousjune.blogspot.com/

SYANA – http://syalia-shoppe.blogspot.com

so kalau ada sesiapa yang berminat nak sewa tapak dan promote blog, boleh roger roger aku kat myasefia@yahoo.com k..
kita bincang further kat sana 🙂

17 thoughts on “Meh Promote Blog Korang Kat Sini..

Comments are closed.