Kau Kenapa Ha SIAL? Apa Masalah Ko SIAL?? Sialan Betul..

tajuk tak boleh bla kan..
very the SIALAN gitu..

nak tau korang kena gi kat blog lama aku, sebab aku update kat situ.
kenapa aku update kat situ? ada laaaa….
nanti nanti aku cerita k..

sekarang KLIK ke sana DULU

http://myasefia.blogspot.com

8 thoughts on “Kau Kenapa Ha SIAL? Apa Masalah Ko SIAL?? Sialan Betul..

  1. mmg tensi kan kak kalu jupe ngan makhluk2 camni kt wayang..

    lum lg dia ulang skrip filem tu..

    sadissss

  2. kalau Lisa la kan..selamba jer tuang air coke kat dia..biar basah kuyup pas tu keluar..kita byr tiket mahal2 nak aman tgok wayang dan menghayati tapi apsal kampung sgt mcm x pernah tgok wayang,..

    • ikut hati mati, ikut rasa binasa lisa. tu yg akak bertahan jugak walaupun dalam hati dah membuak2 heh

Comments are closed.