‘DISC’ Profile Katanya

tadi course kat concorde.
tajuk course ialah kursus introspeksi & perkembangan diri kaedah ‘disc’ profile.
tajuk cam gah gah jer kan.
tapi course agak adooo…

basically course ni pasal personaliti.
mengenali diri sendiri dan komunikasi dengan orang lain.
gitu la kekiranya.
sepatutnya intipati course nie menarik kan.
tapi cikgu yang mengajar agak membosankan.
peserta semua pun cam serius serius jer huhu..
so takde apa aku nak share kat sini kot. ermm…

aku drive sendiri tadi walaupun cam ingat ingat lupa camne nak pegi concorde tu. gps ada tapi slow motion sangat.
kul 8 pagi keluar rumah. kul 8.50pagi sampai.
ngam ngam soii kata orang.

kata pegi course lone ranger.
so snap gambar sendiri sensorang dalam toilet sudah.
blouse belle tu aku mix match ngan seluar longgar ms read.
cam ek eh ok gak nie..
sebab sumpah pepagi buta bangun taktau nak pakai baju apa. heh.

habis course aku gi klcc. mau jumpa husband ayu, nak amik simcard handphone taiwan.
senang nanti nak calling calling ayu bila sampai sana.
pastu husband ayu siap mms aku peta kawasan yang patut kami tujui.
ayat apakah ini? (gara gara sambil menaip sambil menonton pontianak kampung batu)

yang penting apa tau…
akhirnya aku berjaya beli kasut!!! yuhuuuu…
tu pun sib baik ahyue yang suh aku gi isetan klcc.
dia suh pi tengok kat shuez, kasut kasut kaki gajah ada jual kat sini.
tapi aku terdivert ke hush puppies kat sebelahnya.
tanya saiz, ada! terus zass zisss zoss….
yeay!

ok la share sikit pasal DISC

D – Dominant

I – Influencing

S – Stable / Steady

C – Compliant / Correct

aku kategori I.
good listener, predictable, understanding, friendly, loyal team worker, patient & empathetic, good at reconciling conflicts, berdendam.

katanya…….

10 thoughts on “‘DISC’ Profile Katanya

  1. wow..cantik kasut tuh…senang kalau nak jalan jauh kan..xde fikir lenguh pakai heels..cuma takut melecet jer kak…akak jgn lupa bwk plaster tau..

Comments are closed.