Awan Dania

assalammualaikum…

masa awak baca entry nie insyaAllah saya dan ernie sudah berada nun di awan dania.
wah nak jugak awan dania kan..
flight saya pukul 9.50pagi. dijangka sampai kat taipei kul 2.40petang.
4 jam tu dalam flight.

pastu sampai taipei kena amik bas ke rumah ayu dalam 45 minit gitu.
tu yang ketakutan sikit sebab orang taiwan cuma 5% jer yang boleh cakap inggeris.
so hazab la nak memahamkan mereka.

so seminggu lah saya akan berada di tanah taiwan.
doakan saya happy happy kat sana.
dan selamat pergi selamat pulang yer. terima kasih.

mesti saya akan rindu kat blog nie.. dan awak semua..
taiwan, here i come! 😉

12 thoughts on “Awan Dania

  1. Salam mya,
    Enjoy your holiday & take care! Moga slmt pergi n slmt pulang yerr…amin!

Comments are closed.