Stylo nyer….

semalam sempat jugak aku nengok drama si capik.
walaupun dah cam 15 minit mula nya.
nie musim baru tau.
hari tu musim pertama dah habis. pastu break ada 3,4 bulan kot.
nie dah ada balik harus aku suker..
terisi lah malam selasa ku.

sapa yang follow drama si capik nie harus ko tau apa sekian sekian dah jadi.
kalau ko tak nonton, tak dapek lah nak nolong.
aku memang follow so kalau ko tanya A – Z apa yang dah jadi, harus di hujung jari aku bleh bagi informasi.

farish & mira dah bercerai.
zahid masuk penjara sebab langgar nurul.
tapi nurul tak mati. cuma tempang saja.
reza dah jadi CEO sebab bapak mertua nya sudah tak mau kerja lagi.

takat semalam, ada gangster sudah ugut reza.
zahid berhutang along setengah juta.
suh reza bayar guna duit syarikat. apa ka…

yang paling best, mira sudah gunting rambut pendek uolls.
kalau tak rambut dia panjang oh…mengurai ngurai..
nie dia potong pendek, memang lain sangat.
dan stylo bangat!!!!
terus gedik gedik rasa nak potong pendek cenggini jugak…
encik z macam biasa, bagi sokongan padu..

tapi tu la, selalu aku nie takde keyakinan diri..
kang potong potong tetiba mewarok cena..
tapi teringin… cena? huhu…

22 thoughts on “Stylo nyer….

  1. pasan gak rambut mira pendek…berkata2 dlm ati cantik gak pesen gini. musim baru si capik nie..dengarnya reza akan berlagak..lupa daratan bagai….ape2 pun tunggu je la next episod ape citernya

  2. jimat shampoo dan tak sikat-sikat dah 😉 kalo buat rambut cam sofea jane memuda dulu pun ok gak (Y) harus mya kelihatan 10 tahun lebih muda 😛

  3. saya pun suka tgk si capik tu..siap hafal lagu lagik…
    rambut pendek mmg nmpk stylo…kak maya tak nak try ker???

  4. hehe..potong je mya..kan tgh trend pendek skg ni..cuba lah..my skg pon baru je potong pendek ala2 gmbar tu dr paras pinggang =)trus ringan kepala2…hehe

Comments are closed.