Blog Maya Dot Com

Struggling to be a better Muslimah

Siapa Mau Cari Rakan Seks?

ini cerita jumaat malam hari tu.
plan asalnya mau jumpa kakred borak borak gossip gossip jer.
tapi kemudian ada rezeki aku nak nonton no strings attached ngan dia & readers redmummy.com
rezeki jangan ditolak, musuh jangan dicari.
jadi nontonlah kami.

sebelum nonton aku ngan kakred jalan jalan lu dalam klcc.
merasa lah masuk butik butik mewah yang sebelum nie tak pernah terpikir pun nak masuk. aterrr satu handbag semua pun 4, 5 ribu ke atas.
harus harus tak mampu kan..

lepas pusing pusing tengok handbag, kami lepak minum kat foodcourt.
borak borak pong pang pong pang begitu begini.

boleh tahan mulut ko puaka kan maya bila gaduh?

well…

ko jangan gaduh ngan akak tau. harus banyak benda diungkit terungkit dan mengungkit..

kalau kita gaduh mesti orang suka kan kak..
mesti orang tepuk tangan.
padan muka si kaki gaduh bergaduh ngan si kaki gaduh..

kemudian tiba lah masa untuk nonton.
ini readers yang aku jumpa di hari kejadian.
JMR, BROFRAMESTONE, TEDDYPINKGURL
nice to meet u guys..
sorry i tak cakap banyak. i pemalu vavavava..

berbalik pada cerita no strings attached ini.
haruslah dari awal aku blur taktau filem nie pasal apa.
lepas nonton baru la tau.
of coz la lepas nonton tau. kalau pas nonton taktau gak, harus lempang diri sendiri.

ceritanya mengisahkan emma & adam yang setuju untuk menjadi rakan seks.
kiranya takde hubungan serius.
tiap kali jumpa seks seks seks seks.
sampai aku nengok pun cam.. ek eh.. tak melecet ke hari hari ko nak seks eh..

pastu aku cam pelik cemana la mat salleh nie boleh buat seks tanpa ada rasa kasih sayang kan.. tak pehe tak pehe..
taktau la kot pemikiran depa lain daripada kita orang timur nie iyer…

tapi ujung ujung mereka jatuh cinta.  dah boleh agak dah la kan..

yang pasti adam itu adalah handsome dan hot. yummy yummy…
aku tak berapa minat filem genre begini.
maka nya nak recommend kat korang pun cam tak relevan…

apa apa pun tq pada kakred sebab belanja tengok movie ini.
jasamu ku kenang kak….  (K)


Categorised as: Bloggers | KakRed | Movie

Comments are disabled on this post


12 Comments

  1. zik says:

    bersama blogger2 femes tuh.. cerita tuh.. giler ah… mau hari2.. tak letih ker… huhu

  2. adehh…. terkejut kodok akak baco tajuk n3 neh…huhuhuhu. sonok nyer p jimba2 ngan mak merah :)

  3. watie says:

    ish..ish..ish.. ;-)

  4. Suriaamanda says:

    oops….harus ke hari2…

  5. mama-syira says:

    ahahhaha kelaka pulak baca ‘tak melecet ke’
    ahhahahha gelak lagi..sorang2.