Karnival WoW Putrajaya

STICKY MODE ENTRY SEHINGGA HARI KHAMIS JAM 4.30 PETANG.
SILA SCROLL DOWN UNTUK ENTRY TERBARU.
TERIMA KASIH.

kehilangan suami akibat kemalangan jalanraya.
dan diuji lagi dengan kesihatan iffat naquiddin.
namun itu tidak mematahkan semangat beliau untuk terus mengorak langkah membesarkan dua orang anak beliau ikhwan nazran & iffat naquiddin.

ketabahan dan kecekalan seorang ibu meneruskan hari hari yang mendatang.
dikongsi bersama DI SINI.

walau begitu, dengan berlalunya masa, beliau terus mengorak langkah.
mengisi dan mewarnai setiap putaran waktu yang tidak pernah jemu berdetik.

seorang yang suka tersenyum dan ketawa.
kak akmal ajak kita ramai ramai ke karnival wow di putrajaya.

Karnival Wow Putrajaya nie adalah bersempena sambutan 10 tahun pengisytiharan Putrajaya sebagai Wilayah Persekutuan.
dalam karnival Wow nie ada konsert.
Artis ada hujan, awie, ella, amy search, ramli sarip dan ramai lagi!
eh tapi bukan konsert jer tau.

ada pertunjukan bunga api, hot air balloon, gerai jualan, bridal showcase ishh banyakkk lagi lah..
ada lebih 37 aktiviti okkkk….

dan heyy.. ada pertandingan menghias kek!
yang berani saja…. 🙂

so jom ramai-ramai kita ke Karnival Wow Putrajaya.
Bermula 11 Februari 2011 – 13 Februari 2011.
jangan risau, masuk PERCUMA.  🙂

8 thoughts on “Karnival WoW Putrajaya

  1. Kak ya… membe sayer baru ajak sy kat FB tadi…
    itu pun die mcm sure x sure je ade…
    pas kak ya kuarkan ini iklan mmg btullah…
    kak ya g ke? saye rs mcm best je jom kite rempuh hahahaha

  2. yeahhh..marilah beramai-ramai menyemarakkan lagi karnival wow putrajaya…jem tuh adatlah kan…tk jem kang pelik plak..hehehhe…pagi nie dtg opis..ada hot balloon besau punyerrr depan opis..agaknya ada press komperen ler tuh..tgok dari tingkap opis jer la..xsabar nk tgok konsert besau tuh nanti..pasti gempak cam tahun2 sudah..last year ella ado..tahun nie teruja sbb ada amy & awie aka husin..ekekeke 😉

Comments are closed.