Happy 32nd Birthday Ernie

11hb februari hari tu birthday BFF aku, puan ernie zuraida.
maka nya hari jumaat malam tu berjanji janjian lah kami mau berjumpa.
sekalian dalam ini gambar ialah ayu & hidya.

padat sungguh jadual si ayu nie aternya dia cuma ada kat malaysia 2 minggu lebih saja. sib baik jumaat malam tu dia kekosongan, jadinya kami pun book lah masa miss taiwan celup nih.

jumpa kat IOI Mall puchong.
terus naik tingkat atas cari makan.
kami makan di asam house.
katanya asam laksa diorang punya keistimewaan, tapi boleh plak habis.
sadis.
jadi aku makan bihun tomyam saja.

sejak dapat tak pernah guna, nie baru try test.
penyangkut beg nie aku dapat masa event puspanita hari tu.
memang tak pernah guna.
sebab selalu jer lupa nak bawak. huhu..

baru separuh makan, tengok kedai dah nak tutup. bley?
tersedak sedak la semua makan cecepat.
sian si hidya tak sempat nak ngabihkan ABC nya. nasib nasib..

dari situ kami beralih arah ke old town plak.
suh ayu tanya sesiap depa tutup pukul berapa.
katanya pukul 11 malam. so ada lebih kurang 45 minit untuk sambung lepak.

happy birthday to you…
happy birthday to you..
happy birthday to ernie…
happy birthday to u….

happy birthday babe.. aku doakan ko panjang umur, murah rezeki..
gembira selalu disamping fad, nurin & nur’ain.
terima kasih sebab selalu jadi kawan aku yang terbaik.
nanti mesti aku rindu rinduan bila ko dah pegi posting..
harap harap ko tak pegi jejauh la k.. huhu…

percaya atau tak, aku baru je kenal si ayu nie.
bulan satu hari tu. kenal thru facebook plak tu.
tapi sebelum tu harus lah aku ada dengar cerita cerita dari ernie.
jangan risau babe, ernie cerita semua yang molek molek je pasal ko.. 😛

hidya pun aku baru kenal masa nie.
tapi tak rasa macam baru kenal pun.
sebab dia ngan ayu dedua sama sengal.

ayu, tq belanja makan.
aku jumpa ko insyaAllah 5 minggu dari sekarang ya..
tak sabar oh… 😀

10 thoughts on “Happy 32nd Birthday Ernie

  1. selamat hari lahir ernieeee

    wahhhhh muka ku kuar di sinilahhh cam tk caya jek hahhahahhaha ye aku mmg sengal… tgkla muka gajahku itu… penangan cuti 3 minggu di tanah air!! entry dari kamera ku nnt aku up k..

    oh tk sabarnya nk bawa korang jenjln di taiwan hihiihiihhi thanks mya for being my goodfren now.. 😉

    • takde mananya gajah. sudehhh…

      tq jugak kat ko sbb kalau ko tak add aku hari tu kat fb, pasti kita belum friend friend lagi kan..
      aku lagi ler tak sabau nak pi sana. wut wut..

  2. apapun…aku JELOS sbb aku x dapat join!!!huwaaa…rindu sey ngan korang..btw, HAPPY BIRTHDAY ERNIEEE…sayang ko! muahhhsss

  3. hepi besay ernie…owhhh ghupa nye 5 mggu akn dtg nie trip dot dot tuh..ke sinun ler tempatnya yerr…hehehhe…bwk ole2 iyo.. 😀

Comments are closed.