Dua-Dua Pun Nama Maya

hari tu aku ikut amy gi jumpa yana.
sebabnya keesokan hari tu wedding yana tapi amy & aku tak dapat nak attend.
tu yang jumpa awal sehari sebab nak passingkan hadiah.
amy siap jemput aku kat rumah lagi. tq bebeh…

asalnya nak jumpa kat putrajaya sinun.
tapi kebetulan yana ada kat area ampang, so zasss ke tesco ampang saja.
lebih pantas dan mudah gitu.

lepak kat restoran asam pedas linda onn.
pekena char kuey teow ngan asam boi.
borak pot pet gitu gini seperti kebiasaanlah.


: : pasangan pengantin baru : :

yana : ini kak mya. ini kak amy.

saiful : nama betul ke nama blog?

amy : nama blog. tapi nama betul kami dua-dua maya.

saiful : eh ye ker? *muka tarak percaya

mya : yer. saya normaya. dia azmaya

saiful : oooooooooooo…

yana siap bagi ole ole lagi untuk aku. tshirt & telekung comellll.
terbang dari bandung lagi.
tq yana sesusah jer. tq jugak sebab belanja makan 😀

selamat pengantin baru yerh..
kekal hingga ke akhir hayat. amin 🙂

8 thoughts on “Dua-Dua Pun Nama Maya

Comments are closed.