Check Out, Check Out

pepagi bangun terus cari breakfast.
sebab yaya sudah tidak menyabar mau terjun swimming pool.
tu dia tengah ralit dengan googles yang dibeli oleh ayahnya.

ayah yang melayan dengan penuh kasih sayang.
kalau aku tak dapat lah. kata tengah makan, harus makan dulu baru layan googles bagai nie. heh.

oh, buffet breakfast kat sini sadissss bangat okk..
yang ada cuma nasi goreng, mee goreng, bean merah tu, roti ngan telur hancur jer.

air plak kopi tea & air oren.
ko nak susu ke, cornflakes ke, salad ke.. memang takde.
aku cam pelik jugak la sebab harga hotel bukannya murah pun.
aku stay kat sini RM 190 tau satu malam. sebab aku book thru agent.
kalau tak RM170. consider mahal apa.
takkan ko tak boleh bagi breakfast meriah sikit.
sadis blue bay. memang sadis…

dari situ terus pi ke kolam renang.
nampak ini pasangan bayi kembar yang comel.
nie aku zoom tau. jangan ko ingat aku pi dedepan snap plak.
tapi yang syiok nya dua dua pandang kamera.
comel comel..
tu yang membelakangkan tu kakak si kembar.
pun comellllllll… qistina namanya.

sudah mula bersedia dengan googles pink nya.
swimming suit nie dah lebih lapanploh kali ulang tayang kan.
pakai jer la ya ek selagi buleh.
sok dah tak muat baru mommy beli baru iyer.

sekejapan je aku lepak sini. pastu encik z plak tunggu yaya.
pastu mama plak.
gambar bawah tu yaya ngan qistina sudah mula berkawan.
ramah tamah betul anak aku nie. senang campur ngan orang.
ikut perangai aku kot. ek eh..

gambar nie aku snap dari dalam bilik.
apa aje la yaya dok sembang ngan qistina tuh.
say bye bye barangkali..

balik bilik packing barang. siap siap lalu check out.

10 thoughts on “Check Out, Check Out

  1. mmg sadis kalau dah ghupa hotel camtuh…tak berbaloi dengan harganya…setahu ai..menu bekpes camtuh kt seri malaysia jer (seri mesia di ‘tuttttt’ sila ambil perhatian) :-S

  2. Bertuah akak hubby layan Yaya dgn penuh kasih sayang…btw kan Kak,Blue Bay tu klu diikutkan dulu la mmg service dia not dat good n x sure lak suddenly skrg hrgnya mahal.CNY holiday punyer pasal kot??

  3. sbb itu sy tak pernah suggest kat kengkawan hotel tuh, sy prefer Orient Star Resort yg sekangkang gajag saja dari situ…. 😉

Comments are closed.