Sambungan Cerita… Wedding Remember & Soon Thoe

sebelum butter prawn nie, ada sayur brokoli. tapi lupa plak nak snap gambarnya.
masa sayur brokoli tu sampai, kitorang macam dah emo emo dah.
eh kata butter prawn, mana mana mana?
sebab kalau ikut susunan menu, butter prawn dulu, baru sayur brokoli.
rupa rupanya staff yang served kitorang tu paham bahasa melayu la uolls.
walhal dia cam orang filipina je aku tengok.

terus semua cam ek eh ko paham bahasa kitorang ek.
puas la dia explain kata menu tu semua tak ikut susunan.
butter prawn after this madam. aaa maluuuuuu… *cam erma teteye dalam pengantin popular.

kak shida plak dok emo emo tunggu nasi.
walhal dah pukul 10 malam dah masa tu.
aku kata kakshida nie kata nak diet, tapi malam malam makan nasi pulak.
ahhh tak kira kata kak shida. akak lapar dari pagi tak makan nasi.
huhu ok kak.. ikut ko la kak..

kak as duduk table lain tapi sempat datang table aku.
mau gossip. uuuuuuuuuu agak hot la gossip nie.
kalau aku cerita, mau blog aku diterjah orang ramai. lalu aku menerima makian kaw kaw.
vavavavava…
sebab gossipnya adalah berkenaan top blogger jugak.
haaaaa mula la tu nak kepochi.
jangan sibuk sibuk nak tanya yer, aku tak hingin nak cerita.

best oh dapat boss yang sporting cenggini.
ko boleh sok sek sok sek begitu begini.
tapi masih ada sempadan yer. kat office kena buat cara kat office.
kat luar nak hu ha hu ha tidak mengapa.

nie hidangan terakhir. aku sudu sikit. tapi tak lalu.
taktau la apa.

nie pun aku tak makan jugak.
rasanya inti kacang merah. tapi tatap tak lalu.
heyyy bukan tak sedap ke apa yer.
memang aku yang tak lalu.  heh.

ek eh ikin ngan zairul pun ada.
ceh buat buat ek eh plak walaupun awal awal dah tau memang diorang ada.

sharon orang kuat majlis.
lagi bergambaran ngan pengantin.
eh ngan pengantin perempuan sajork.
soon thoe taktau mana hilang sudah.


: : friendship forever! : :

waktu nak jalan keluar baru perasan ada guest book.
eh dia takde la macam guest book sangat.
tapi memang tempat orang sign sign la.
harus menyibuk nak jugak sign walaupun dah penuh.

ujung ujung sign atas signature orang lain.
mati laaa…

pose pose maut dulu sebelum berambus pulang.

zairul & ikin pun sporting jer melayan kitorang posing posing.
so layannnnn….


: : ukiran ais yang santek : :


: : udah normaya. moh pulang : :

last but not least, congratulations remember & soon thoe…
wishing you a happy marriage and hoping that your life together will be rich in joy and love…

🙂 🙂 🙂

2 thoughts on “Sambungan Cerita… Wedding Remember & Soon Thoe

Comments are closed.