Malam Terakhir di Langkawi

lepas kejadian didera itu, kami laki bini mana ada gaduh derr..
aku tak lari ke hutan mahupun ke laut.
rugi la datang jejauh kemudian gaduh.
kalau nak gaduh, simpan dulu.. balik rumah baru gaduh.
nie kata tengah feel feel honeymoon kan, harus segala perasaan marah merajuk di simpan. gitu…

petang tu encik z pi mandi kolam lagi.
gila nau kamu ngan kolam yer encik z?
aku tak follow. tapi aku pi massage yaw…
cari yang paling murah. aterrr kata normaya ini kudukut..

aku ke sky eagle.
urut satu badan. urut tapak kaki. dan buat ear candling treatment.
heaven oh!
berapa RM eh? adoiii tak ingat sudahhh.. em sorry..
tapi paling murah la dari yang lain lain.
lepas massage terus sugar bugarrr.. sukerrr..

balik resort, mandi. pastu siap siap kuar dinner.
kami makan kat warung janggus ikan bakar.
ramai orang. so bila ramai biasanya sedap la kan kan..

kata nak jimat space, so taruk makanan semua satu gambar sudah.
kitorang amik ikan bakar.  errr ikan apa eh.. cencaru kot? ntah tak ingat.. huhu..
kangkung belacan, udang butter.

dan sotong.  sotong nie sekor je tau.
tapi bapakk haih besarrr.. tu pun terlebih lebih kitorang dua makan.
memang superbbb la makanan kat sini.
aku recommend sangat kat korang.
tapi harga macam biasa, sudah lupa. sila lempang aku laju laju.

balik bilik nonton star movies. cerita apa yer masa nie?
tak silap cerita pasal tinju tinju tu. layan jugak la..
sambil nonton sambil makan coklat bounty kelapa yang ya ampunnn sedapnyaaaa…
terutama bila ko kulum kelapa tu.  nikmat oiiii…
nie pun stok coklat bounty aku dah nak habis dah.

sapa gi langkawi?? kirimmmmmmmmm….

coklat reese’s peanut butter cups nie pun sedap jugak.
tapi takleh lawan bounty kelapa itu.
kira malam tu sambil nonton sambil aku ngap ngap dua coklat nie.
encik z nak mintak pun aku berkira kira.
yer la, dah coklat mahal. sedap. susah nak dapat kat KL lak tu.
harus berkira!

sapa gi langkawi???????? sapa sapa sapa????

14 thoughts on “Malam Terakhir di Langkawi

    • tp sian plak nk mintak tolong org langkawi post kan..
      tu yg tanya siapa org kl, yg gi langkawi.. haa buleh kirim 🙂

  1. mya…coklat2 yg u suges kan sodap tahap gaban tuh den dh tulih siap2 namonye..ekeke..next nak memborong..den torbang ke langkawi awl bln 4..ompek ari den tido bercanda2 asmara kek sano..nak kirim?..no hal..nti den buzz2 u 😉

Comments are closed.