Graduation & Convocation Yaya : Part 2

acara yang ke 3 yaya masuk ialah joget cina moden.
cina moden katanya. heh.
kemain menggediks lagi kamu atas stage yer berdansa.

ko tengok. kemain menonggeng nonggeng lagi punggungnya.
nie kekecik boleh yer lancing lancing tonggang terbalik.
esok besar besar no no no no eh yasmin..

dah sudah lancing cina moden, tukar baju lancing tradisional melayu plak.
aloh loh loh… comel sungguh dia joget ok.
kalau nak kata mewarisi dari ok, jauh panggang dari api.
aku kaki tangan jari semua keras oh.
bab lancing lancing memang aku menyerah kalah tanpa bertanding.

mama selang seli snap dengan handphone & kamera manual dia tu.
aku selang seli rakam video dan snap gambar guna kamera kecik.
encik z dengan kamera dslr nya.
tapi sampai sudah semua gambar tak bercuci lagi ekekeke..

hamboiii…
main mata kome yer..

sesambil nonton performance yaya, aku dok borak ngan pengetua tadika anis nie.
apa ke namanya ntah. keterlupaan sudeh.
baik cikgu nie. tapi garang oiii..
mak apak semua kalau merapek rapek, semua dia sound. hikss..

kami menang lucky draw! lucky number 41!


oh pengacara majlis nya bernama kak ros.
he he he. *tetiba gelak.
kak ros nie mengacara majlis sokayyy la ok ok jer..
walaupun ada je selit selit lawak kelakar kelakar seram.
tapi yang tak menahannya siap buat performance nyanyi sampai 2 lagu ko.
ish ish ish..
berangan sangat ko kan kak ros.

8 thoughts on “Graduation & Convocation Yaya : Part 2

Comments are closed.