Off 2 Pulau Langkawi

salam hari khamis anak-anak…

waktu ko baca entry aku nie, aku tengah dalam flight on the way ke pulau langkawi sana.
sorang-sorang uolls. gigil….
walaupun dalam malaysia jer, tatappp gigil.
mana penah i fly seorang diri…

dijangka tiba kat pulau langkawi pukul 9.25 pagi.
pastu terus ke check in kat hotel meritus pelangi.
lepas lunch masuk kelas.
yer, aku gi langkawi nie sebab attend course.
tapi dah alang-alang ke sana, harus kita up sekalian dengan berjimba…
celebrate our 1st anniversary gitu.

so 2 malam kat meritus pelangi, 2 malam kat sri kijang.
encik z sampai petang nie. mak naik MAS uolls.
laki mak, sila ko naik air asia sana.
mak tak mampu nak bayo MAS gak untuk dia.
nasib ko la encik z.

aku sempat set schedule entry hari nie ngan esok jer.  isnin tak sempat.
sorry bangat la eh.

tapi encik z kata dia mau hangkut myvo aku.
so tengoklah kalau ada masa terluang, aku curik curik update la yer.
sebab banyak gambar pun dah upload.
tinggal nak reka propah cerita jer.
pandai pandai korang la eh. tiba tiba… apa kaitan ntah.

aku akhiri dengan gambar aku sefamily masa gi langkawi 4 tahun yang lepas.

tunggu langkawi!
aku cabar kau! eceh…

17 thoughts on “Off 2 Pulau Langkawi

  1. rindunya kat langkawiiiii…..jgn lupa beli coklat kat Idaman Seri..Andaman Seri..tah la dah lupa nama temapat tu tp mmg murah giler kat tempat ramai org shopping kat situ..ahaks

  2. vah..vah..vah..sonoknye….
    course kat langkawi….
    ek eh..yg gambar yaya atas riba kat airport tu…mcm Qaisara lak..ngan rambut curly2 gitu…

Comments are closed.