Ngidam Kenny Rogers Oh..

ini entry makan.

sampai je kat KL, dari langkawi tu.. terus aku memekak mekak kat encik z nak makan kenny rogers.
kekdahnya encik z cerita kata sebelum dia gi hotel aku hari tu, dia udah melantak kenny rogers.
terus aku cam terliyor liyor.
molek plak sampai kat kl sentral, bebetul terbentang restoran kenny rogers.
cam terasa ayam kat situ melambai lambai.
tapi tak makan kat situ.
amik cab gi office, amik myavi. terus ke kenny rogers kat jalan genting klang.
so memakanlah kita.

air mineral pun nak tayang.
ko memang poyo normaya.

muffin yang keras.
keras ko. teringat filem charlies angels.
kan si natalie rajin buat muffin.
keras ya hampun. bila baling kat pintu, terus terkopak ko pintu nya.
tapi muffin kenny rogers nie tak la keras cenggitu.
melampau nau. tapi still kategori keras la. huhu…

drinks nie tak silap aku namanya tropical paradise kot.
setapp… ada manis manis nya…

dan inilah yang kita tunggu tunggu.
harus quarter meal sama. cuma 3 dishes jer agak berlainan.
jangan tanya nama-nama 3 dishes nie. harus aku hilang ingatan.
heh.

berakhirlah sudah kemengidaman nak makan ayam kenny rogers ini.
kan aku dah kata. ini entry makan sahaja.

12 thoughts on “Ngidam Kenny Rogers Oh..

  1. Salam mya.

    Akak nak tanya. Lanai Kijang kat BNM untuk staff sahaja atau open untuk public jugak. Teringin nak makan kat sana.

    TQ.

Comments are closed.