Mari Makan Ayam Kampung

hari isnin ramai orang cuti kan.
tapi aku tak cuti sebab takde program pun.
so bekerjalah kita sekuatnya. ewah kuat la sangat.

kak as cuti. so dapat masuk parking dia.
jadi adalah gembira sebab boleh keluar lunch jauh jauh sikit.
tq boss.. he he…

roger hasin, naza & ayu.
ke velodrom cheras kita. mau makan ayam kampung. wuwutt…
sib baik ayu terer guide jalan.
kalau nak harap hasin & naza, mau sampai ke seremban sana kot.
buta jalan dema nie. eh aku pun buta jalan gak. he he..

mari kita duduk bawah pokok.
bawah pokok yer anak-anak. bukan atas pokok.

wajib order air durian belanda kat sini.
kalau tak order, rasa kekurangan sesuatu gitu.

hidangan nie semua naza yang order.
selalu kalau gi ngan kak as, memang kak as yang order.
tapi sebab kak as takde, so naza sila order yer.
aku ngap ngap jer apa yang dihidangkan.

ada gulai nangka, ulam ulaman, sambal belacan, gulai daging tetel, sambal ikan bilis & of coz ayam kampung yang kruk krak bila dimakan.
dorang semua over.. sorang 2 ketul ayam okk..
aku jer seketul.
dan of coz semua makan kenyang adalah sekenyang kenyangnya…
burppp….

jalan jem gila oh hari isnin hari tu.
sebab ramai orang cuti kot. semua pusu pusu masuk KL shopping gamaknya.
ujung ujung kul 2.30petang baru sampai office.
eh eh…. tumpang lalu kak as.. 🙂

10 thoughts on “Mari Makan Ayam Kampung

  1. teringin nk merasa tempat ini..dolu kak red ada gak citer pasal ayam kampung kat tempat nie..katanya sodapp bangat…kat situ banyak kedai..yang mana satu erk kedainya..hujung kanan kah kiri kah tengah kah? 😉

Comments are closed.