Jom gi New Zealand!

ini bukan ke kampung new zealand kat pahang tu yer uolls.
nie new zealand sebenar.
tiada tak benar melainkan benar belaka.

air asia dah fly fly away ke Chirstchurch sana.
harga serendah RM199 saja.
tak nangis ko dengar???

Booking Period :
3 December 2010 – 5 December 2010
Travel Period : 1 April 2011 – 10 November 2011

ada member aku cakap kan, dia pernah ke new zealand sana.
ko bergambar ngan lembu, ngan pagar, even ngan pokok pun, gambar ko akan turn out menjadi begitu cantikkssss sekali.
regardless ko mewarok pun, tapi gambar akan tatappp cantikk…

tak caya? tak caya ko KLIK KAT SINI

6 thoughts on “Jom gi New Zealand!

Comments are closed.