Apa Apa Je Lah

salam korang,

sorry la aku memang lack of update betul recently nie kan.
bukan sebab takde cerita, ceritanya kemain banyak lagi..
kalau autopublish sehari 3 kali, cukup untuk sebulan punya entry oh.

tapi tu la, aku membz sangat la.
kat office bz, kat rumah bz. pendek kata nya, tiada tak bz melainkan bz belaka.
semalam aku half day petang, hari nie ngan esok cuti.
nie pun aku online kejap kat mcdonalds taiping sentral.
sebab ada orang sewa tapak kat blog aku.
so kena la buat. tanggungjawab maa…

korang kalau nak promote blog ke, promote business ke, meh la iklan kat sini.
(wah sempat lagi tu kan hehe)

ok la tu jer. nak balik dah nie.
sangap ngantuk… bukan sangap lubang ek (tiba tiba)

4 thoughts on “Apa Apa Je Lah

Comments are closed.