Pre 6th Birthday Yasmin

matikk la dah sebulan cerita nie berlaku baru nak update kan.
hah hari nie 16 november genap sudah sebulan. adoiyaiii…
kalau yaya dah pandai baca blog segala nie, haruslah dia cerca aku sebab lambat keluarkan entry nie.

ok ok enough membebel.
terus ke titik. straight to the point.
eh point tu titik ke? belasahh..

kekdahnya 16 oktober yang lepas merupakan birthday yaya yang ke 6 tahun.
sementelaah memang kebetulan dia ada kat kl nie, so sekalian aku zass la buat birthday party kecil-kecilan untuk dia.

oleh sebab banyak gambar, so aku pecah-pecahkan entry birthday dia nie.
tapi aku kurang menaip la yer. kesuntukan masa oh.

di hari kejadian, pagi-pagi aku dah keluar gi collect cake.
tapi sebelum tu, boleh plak takde elektrik.
ada lintar pintas ke hapa. masak elahnya rumah mak sorang jer okk.
tension tension.


: : terlebih excited plak si caca : :

dah pandai bergaya anak dara aku nie oh.
menggediks siap silang kaki bagai.

kotak besar yang ada kek yang santekkkk…
nak tengok kena la tunggu next entry yo…
sila refresh blog ini 2 jam dari sekarang. heee…

makanan semua pun mama masak jer.
bihun sup ayam, nasi himpit, kuah kacang.  bubur jagung.
simple jer. cukuplah sebab guests pun tak ramai sangat aku invite.