Makan Deer Steak di Chop N Steak

semua entry yang aku publish lepas lepas nie semua dah tak ikut turutan kejadian yer. punya lah semangat nak habiskan kisah cuti cuti ke KK nun, harus kisah yang lain semua aku peram dulu.
bila nak update cam eh mana jadi dulu, mana jadi kendian..
ujung ujung lantakkan sana. update je la…
macam la ko kisah pun ikut susunan ke tak yer dok?

ok nie kisah aku gi dinner ngan encik z.
ke chop n steak di kampung baru sana.
feel feel nak makan western nie bukan selalu datang oh.
datang waktu ada duit-duit lebih dalam poket jer.
so ke sana kita.

nengok menu ternampak deer steak.
terus menggelinjat ko nak nak nak.
so order.

rupa paras dia macam lamb chop jer.
rasa pun kurang lebih macam lamb chop jugak.
sedap memang sedap tapi hazabb nak menceraikan daging ngan tulang tu yang cam… eiieieiie nie first ngan last la aku makan. gitu.
bukan sebab tak sedap tau. sedap memang sedap…

len tahun bila aku ada duit lebih lagi, nak ajak encik z makan tiger prawn grill nie plak. nak tengok berapa besar udang nya.
ada 6 ekor. so sorang 3 ekor cukup.

oh selain kat kampung baru, chop n steak ada gak kat seri kembangan dan selayang. nak tau alamat penuh, sila lah google sendiri yo.
bisnes dibuka dari jam 5 petang sampai 2pagi.
so kalau ko terjaga tetengah malam dan feel feel nak makan western, so boleh la terjah sini.

10 thoughts on “Makan Deer Steak di Chop N Steak

Comments are closed.