STICKY MODE ENTRY.
SCROLL DOWN UNTUK ENTRY TERBARU PADA JAM 10.30 PAGI DAN 1.30 TENGAH HARI NANTI.
TERIMA KASIH.

sekarang nie memang trend orang pakai baju kurung kain cotton kan?
memula dulu aku tengok sharifah amani pakai dalam filem sepet.
i was like.. eh stylo nya pakai baju kurung kain cotton.
harga berpatutan. fabrik selesa. dan macam kembali ke zaman mak-mak kita dahulu.

tapi tu lah dia, nak berjalan pergi kedai tu yang cam duhh malasnya.
jadi mengapa tidak kita gunakan kemudahan sedia ada yang canggih sekarang iaitu… shopping online! yeay…

jom ramai-ramai kita terjah Balqis Pretty Cotton Boutique.
macam-macam jenis corak dan warna kain cotton yang dijual tau.
aku sendiri tengok pun rambang mata, rambang hati, rambang duit dah tentu.
tapi sebab harga berbaloi baloi… harus kena sambar satu nie.

korang pun jom lah ramai-ramai gi sana.
mana tau kot ada yang berkenan ke kan..
tak semestinya nak kena beli dan pakai baju kurung waktu raya je kan..
nie antara contoh yang dijual di sana.


tapi yang paling menggetarkan jiwa ragu aku ialah yang nie.
combination warna pink dan biru muda.
dihiasi rama-rama comel. oh…. nak nak nakk.. (sambil bukak wallet)

jom rama-ramai kita terjah sana!!
ke mana lagi ke BALQIS PRETTY COTTON BUTIQUE la uolls…

    3 Thoughts on “Jom Shopping Kain Cotton!

    1. nak tanya,kain pink yg butterfly tu ade lagi x? cantiknyer……..brapa ye harganya??/

    2. Promosi harga pengenalan istimewa kain English and satin cotton berkualiti hingga 22/1/2011. Layari http://www.duniacotton.com / facebook duniacotton. Press LIKE button utk mengetahui stok terbaru n promosi seterusnya. Harga pengenalan RM70 untuk promosi website kami, jauh lebih rendah dari harga pasaran RM90

    Post Navigation