From Australia With Love

haaa nie aku sebut sebut australia nie jangan plak ada nak sentap menyampai bagai.
bukan boleh aku sebut sikit pasal australia nie, ada je kekdah nak mengata aku perli sindir la, hapa la..
macam la kan ko sorang je yang penah sampai australia. koserrr tau..

citernya aku dapat ole ole dari australia.
haruslah suker kan. ajerr giler orang dapat ole ole tapi tak suker.
pasti orang tu tak normal.

eh tapi ole ole yang pertama disuruh aku beri pada yaya.
so dapat lah yaya pencil case ada muka kangaroo yang hensem ini.

untuk aku plak, dapat sehelai tshirt hitam bertema kangaroo bertulisan australia.
bertambah sehelai lagi koleksi tshirt oversea ku.
cehh macam la sebelum nie banyak nau kan.. tehehehe..

tq pada si pemberi. iaitu boss saya yang baru.
yang bernama puan A. 🙂
yer anak-anak, boss aku yang baru adalah seorang wanita.
nanti nanti aku cerita pasal dia plak ek.
aku pun dah dapat green light dari dia untuk mention nama dia dalam blog nie.

yer la, aku taknak la peristiwa lama berulang kembali.
masa kat company lama tuh. siap kena mengadap bagai gara gara isi kandungan blog aku nie. tak suker la..
so baik kasik clean & clear awal-awal yer dok…

8 thoughts on “From Australia With Love

Comments are closed.